Noves disciplines a l’Estudi de Dansa Rosa Mari Gonzàlez i Carme Gatell

L’acrobàcia, el jazz musical, el New Style i la Dansa en Família són algunes de les novetats a l’escola.

Des que es va fundar l’any 2002, l’estudi de dansa no ha parat de créixer. Els últims anys han anat incorporant noves disciplines per oferir la màxima diversitat possible dins d’aquest món artístic. Un dels pilars bàsics de l’escola és transmetre un valor educatiu. “La dansa no és només aprendre les tècniques, també és entendre-la, sentir-la i estimar-la, però també inculquem valors com la disciplina i la constància” expliquen les directores. A l’escola també s’han format varis grups i parelles de competició de hip-hop i també la companyia de ballet “Ballet jove EternDansa” amb alumnes entre els 8 i 18 anys.

Aquest curs 2019-2020 s’incorporen noves disciplines: l’acrobàcia, el jazz musical, el New Style, la dansa en família, entre altres.
“L’acrobàcia és una disciplina on es treballa l’equilibri, la coordinació i l’agilitat. L’objectiu és gaudir de l’aprenentatge, tonificar, enfortir i millorar l’equilibri del cos”. Aquesta nova disciplina va dirigida a alumnes a partir dels 10 anys. El dissabte 28 de setembre a les 11h del matí totes aquelles persones que estiguin interessades poder assistir al centre a una classe oberta i gratuïta (cal confirmar l’assistència).

El jazz Musical pretén iniciar als joves en el món del Musical i del Jazz Teatral. L’objectiu és poder assolir cert nivell de moviment, ritme i expressió d’una manera entretinguda. El treball coreogràfic es desenvolupa a partir de temes musicals. La classe la dirigirà Aleyda Puerto els divendres.

El New Style, per la seva banda, és un estil que evoluciona del hip-hop i està basant en els estils del “Old School” (breakdance, locking i pooping), deixant a un costat la improvisació i el ball al terra per a seqüències guiades i improvisades. “Es caracteritza per la llibertat del moviment, les poques pautes marcades i per l’originalitat del ballarí a l’hora de crear el seu propi estil” destaquen els seus professors, la Tania i el Sergio. El dilluns 30 de setembre a les 20.45h oferiran una classe oberta i gratuïta dirigida a joves i adults.

La dansa en família és una activitat lúdica que millora el vincle entre pares i fills, activa la capacitat d’escoltar i observar, obre nous canals de contacte i comunicació, afavoreix la creativitat y desperta l’atenció. Aquesta activitat es practicarà a l’escola un dissabte al mes i la dirigirà l’Aarón Rides.

Tot i presentar aquests nous estils, la Rosa Mari i la Carme volen seguir destacant la dansa contemporània. Dins d’aquesta hi ha moltes tècniques diferents, però elles treballen amb la tècnica release la qual es basa en la relaxació amb moviments senzills i molt amplis. “Busquem que el cos vagi desfent els nusos i bloquejos i pugui moure’s amb llibertat. Volem que els alumnes desenvolupin el llenguatge corporal com a eina de comunicació i aprenentatge” diu l’Angie Mas, professora d’aquestes classes.

A banda d’aquestes noves disciplines, l’Estudi de Dansa seguirà oferint les classes que ja ha ofert durant altres cursos com la dansa clàssica, el flamenc, jazz, hip-hop, dansateràpia o la gimnàstica hipopressiva, la dansa inclusiva, entre d’altres.

Durant aquest mes de setembre i octubre ofereixen un 50% de descompte en la inscripció al centre. Cal recordar que, per a totes les classes les places, són limitades.


Estudi de Dansa Rosa Mari Gonzàlez i Carme Gatell
Carrer Puigcerdà, 9
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 93 893 70 18/ 617 32 25 44
estudidedansa@gmail.com
www.estudidedansa.es


Dansa Contemporània


Flamenc


Hip-Hop


Funk


Repertori de Flamenc


Jazz Infantil


Dansa Clàssica