Carmen Salinas, coach personal i psicoterapeuta humanista

Què necessito per ser feliç? Quines coses he de millorar en la meva vida per aconseguir el meu repte? Sento molta ansietat, no sé què em passa? Puc millorar la meva autoestima? Per què les meves relacions no funcionen? Aquestes preguntes ens les fem moltes vegades sense obtenir una resposta.

En alguns moments sents que no controles la teva vida i necessites trobar el teu camí.

Has sentit parlar del Coaching?

El Coaching Personal és una disciplina que ens acosta a l’assoliment d’objectius. El professional, a través de preguntes, fa de mirall i t’acompanya a descobrir què vols i t’assisteix fins a aconseguir-ho.

Es tracta d’un acompanyament que et sustenta i t’assisteix en la resolució dels teus problemes i que t’ajuda a pensar diferent. El Coaching t’ajuda a trobar una nova manera de veure les coses que et permet accionar efectivament i amb responsabilitat cap als teus objectius. T’ajuda a ser conscient de quina és la teva realitat, per entendre’t a tu mateix i als altres, a potenciar les teves qualitats i adonar-te de les teves àrees de millora. En definitiva, a augmentar la teva autoestima. De la mateixa manera, t’ajudarà a millorar en les habilitats socials i emocionals.

Per tot això, el Coaching pot activar la motivació i reduir l’estrès, i millorar molts aspectes de la vida personal, amb la parella, amb la família o a la feina. Per a moltes persones anar a un coach o un psicoterapeuta és sinònim de ser una persona feble. En realitat, acudir a teràpia et pot convertir en una persona molt més forta emocionalment, i et pot aportar eines per poder adaptar-te millor a les situacions difícils que poden presentar-se al llarg de la teva vida.

Des de Coaching Carmen Salinas Vilanova creiem ferventment en la persones com a motor de canvi. Parafrasejant a l’escriptor Eduardo Galeano: “Som el que fem per canviar el que som”.


COACHING CARMEN SALINAS VILANOVA
Coach personal i Psicoterapeuta humanista

Avda. Francesc Macià 10, 4t 3a
Vilanova i la Geltrú
Tel.647678709
coachcsalinas@gmail.com

www.coachingcarmensalinas.com