ERSM Insurance Brokers ens dona les claus per a elegir una assegurança de salut

Les assegurances de salut ens permeten tenir una seguretat extra en la nostra salut i una resposta ràpida davant de possibles imprevistos gràcies a les cobertures contractades en la nostra pòlissa.

Una assegurança de salut significa tenir llibertat per a escollir metge i centre hospitalari, tranquil·litat de tenir una segona opinió medica quan mes ho necessites, condicions preferents en cas d’hospitalització, com habitació individual o la disposició d’especialistes en medicina alternativa com l’homeopatia, entre altres.

Abans de contractar una assegurança de salut per a tu i els teus, cal conèixer les modalitats que pots trobar. Com que cada persona es diferent i té diferents necessitats, pots escollir l’assegurança que millor s’adapta a tu i, així, nomes pagar el que realment necessites.

Quadre metge: reps l’assistència sanitària en base a la relació de professionals i establiments sanitaris concertats amb l’asseguradora. Hi podràs accedir sense cap tipus de cost i quan sigui necessari.

Quadre metge amb copagament: es una modalitat que permet reduir la quota mensual de l’assegurança mitjançant la qual cada vegada que es sol·liciti una prestació o es faci ús d’un servei mèdic s’abona un petit import prèviament establert.

Reemborsament de despeses: aquesta és, per entendre’ns, la modalitat premium ja que permet anar lliurement a qualsevol metge o clínica estigui o no integrat al quadre mèdic de la teva companyia asseguradora. L’assegurat, inicialment es farà càrrec de tots els costos dels serveis rebuts i posteriorment li seran reemborsats segons els límits establerts -normalment entre el 80 i 90% del import total de la factura-.

Es important que sàpigues que abans de formalitzar un contracte, la companyia d’assegurances es posarà en contacte amb tu per fer-te un breu qüestionari de salut. Es fa per identificar i tenir en compte possibles malalties preexistents que hagis patit, i avaluar aspectes que puguin agreujar el preu (si ets fumador, practicant d’esports de risc,…)

També has de tenir present que en determinats casos poden establir-se períodes de carència. És a dir, un interval de temps durant el qual no son efectives algunes de les cobertures mèdiques o no pots accedir a determinats serveis. L’exemple mes habitual es el de les dones que es volen fer l’assegurança un cop estan embarassades per cobrir les despeses del part. En aquest casos el període de carència seria de 8 mesos.

La salut es un tema que realment preocupa a les persones, per aquest motiu, la millor atenció es l’avantatge mes important. Amb una assegurança de salut aconseguiràs l’atenció que desitges i molta tranquil·litat. Per a qualsevol dubte en aquest tipus d’assegurança o una altra, pots contactar amb nosaltres i t’assessorarem.


ERSM Insurance Brokers

T’assessorem i expliquem les assegurances perquè triïs la que millor s’adapti a tu
Av. Jaume Balmes, 35
938154000
Vilanova i la Geltrú
https://www.ersmgrupo.com/