Com afrontar la crisi del coronavius des de les empreses locals

L’economista i assessor fiscal vilanoví Miquel A. Gargallo ens acosta les mesures econòmiques, fiscals i mercantils que les administracions han activat arran de la crisi del coronavirus. Des de Grup de Gestió Fiscals ens ofereixen uns pràctics consells per a empreses i treballadors per assumir la nova realitat després que s’hagi decretat l’estat d’alarma. Les reduccions de jornada, els expedients de regulació temporal de l’ocupació, els ajuts a les empreses i els autònoms són algunes de les preguntes a les que dóna resposta Miquel A. Gargallo.

Gargallo alerta que la situació pot ser complicada a l’hora de tramitar els ajuts i els expedients de regulació si d’administració no agilitza els tràmits i posa a l’abast la tecnologia per suplir l’entrebanc que pot representar que les plantilles estiguin teletreballant: “algú ha d’avalar des de Treball aquests ERTOs i donar agilitat als ajuts a les empreses i treballadors, així que necessitem sistemes telemàtics que compensin el tancament de les oficines i la falta de personal”.


GRUP DE GESTIÓ FISCAL

Carrer Jardí, 3
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel.: 938144216
ggf@grupgestiofiscal.com
http://www.grupgestiofiscal.com/