OZONET: Tractaments de desinfecció a l’abast de tothom amb ozó

Els tractaments amb ozó són una forma senzilla de desinfectar qualsevol ambient i deixar-ho lliure de virus, bacteris o àcars renovant i purificant l’aire. El més important és que, al contrari del que es pot pressuposar, són tractaments amb un cost ajustat i no queden limitats a administracions o empreses sinó que són ideals també per a particulars

Entrevistem a Jordi Valién, emprenedor i propietari d’OZONET. Amb l’aparició del COVID-19, es quan se li està donant una importància molt més alta tant a la nostra higiene personal com a la de l’aire que respirem.

En la situació actual en que el nostre dia a dia es veu amenaçat per la presencia d’un virus, la importància de la neteja i la purificació d’espais prenen més protagonisme que mai. Mantenir la higiene personal i dels espais és un focus de lluita,  no només contra els virus, sinó contra bacteris i altres microorganismes gens beneficiosos per l’ésser humà. L’eliminació d’aquests microorganismes del nostre ecosistema habitual pot ajudar en gran mesura a combatre els seus efectes.

 Com es realitza una desinfecció amb ozó?

Mitjançant un tractament de xoc, amb maquinaria específica com son els canons generadors d’ozó. Es tracta de màquines portàtils amb una capacitat de generació d’ozó molt elevada, el que ens permet realitzar tractaments en qualsevol espai i en molt poc temps – normalment entre 30 i 60 minuts.

Que s’aconsegueix amb aquests tractaments?

Eliminar de l’ambient qualsevol tipus de virus, bacteris, àcars, males olors….

L’ozó, és 3125 vegades més ràpid que el clor i 184 vegades més eficaç a efectes de desinfecció, el que permet higienitzar i purificar l’ambient d’una manera eficaç.

Investigacions realitzades per diferents universitats i Instituts tècnics com ITEL o prestigiosos instituts com l’ Institut Pasteur, han determinat que l’ozó és el sistema més eficaç per a l’eliminació de tot tipus de bacteris, virus, espores, etc.

A qui va adreçat aquests tipus de servei?

Al contrari del que es pot pressuposar, aquests tractaments estàn adreçats per a qualsevol tipus de client.

Es pot fer un tractament tant a la cuina de casa, al cotxe, a una botiga local com en una nau industrial.

Tots necessitem viure en un ambient totalment higienitzat!

L’aparició del COVID-19 ha afavorit a conèixer aquests tipus de tractaments?

Els tractaments amb ozó es realitzen desde el segle passat, però eran massa cars i inaccessibles. S’ha avançat molt en aquest aspecte i a dia d’avui, encara que no son molt coneguts, cada dia hi ha més demanda.

Empreses com TMB i molts centres sanitaris han incorporat aquest servei amb l’aparició del Coronavirus al veure que son uns tractaments ràpids i eficaços.

Desde la nostre empresa, volem que aquests tipus de tractaments arribin a tothom.

D’on neix OZONET?

La meva dona, la Mª Angels i jo,  des de fa més de 5 anys, vàrem obrir l’empresa de neteja Sylmar Excellence Services SL i durant aquest temps hem anat obrint noves línies de negoci com la Bugaderia Net-Net a St Pere de Ribes a l’any 2018 i els tractaments de neteja i desinfecció amb ozó OZONET també al 2018.

En aquests moments, som un gran equip humà format per 12 persones que treballem diàriament per oferir un servei de qualitat i confiança.

Com veu començar?

Vam començar oferint serveis de neteja a immobiliàries, sobretot al Garraf i Penedès, per les cases que es lloguen temporalment i hem anat ampliant l’oferta a particulars, comunitats, empreses…

Ara més que mai, ens centrem en oferir la possibilitat d’anar un pas més enllà i gaudir d’un espai net i un aire renovat amb totes les garanties.

Per finalitzar:

Com ens remarca el Jordi, la neteja de les nostres llars, oficines, comunitats de veïns… és un aspecte bàsic que no pot quedar estigmatitzat com a un luxe només per un quants, sinó que ha de ser un servei a l’abast de tothom i és per això que durant el temps que duri aquesta “crisi” Ozonet també ofereix facilitats de pagament i descomptes en els seus serveis d’ozonització d’espais així com el servei de recollida i entrega gratuïta de roba pels serveis de la bugaderia Net-Net per aquelles persones del territori Penedès – Garraf que, com a factors de risc, no puguin moure’s de casa durant aquestes setmanes.


OZONET
c/ Lluis Companys, 120 (Local Net Net)
08810 Sant Pere de Ribes
Telèfon: 617 54 74 62
Email: info@ozonet.es
www.ozonet.es
Facebook
Instagram: @ozonet.tratamientos