El comerç local de Canyelles s’està abocant a la promoció i venta a través de la xarxa

En aquesta entrevista, Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles, explica les mesures que s’han pres des de l’Ajuntament per afavorir al comerç local. D’entrada, Huguet indica que el mateix comerç des del primer moment s’ha abocat per portar els seus productes a la ciutadania amb la idea que no surtin de casa.

L’alcaldessa ha destacat que el comerç local de Canyelles ja havien començat abans de la crisi a oferir serveis de promoció de productes i de recepció de comandes a través de les seves respectives xarxes socials. La Regidoria d’Ocupació de Canyelles està treballant també per donar formació conjuntament amb Promoció Econòmica al comerç local.

Amb el doble paper d’alcaldessa de Canyelles i presidenta de Node Garraf, Rosa Huguet explica com les iniciatives artesanals del poble poden influir en potenciar el binomi comerç i cultura si es treballa de manera coordinada i de mostrar el producte en xarxa.

“Tenim gran interès en mostrar tot el nostre producte a través de la xarxa”
Rosa Huguet, Alcaldessa de Canyelles