Suplements i productes sanitaris a domicili: La Farmàcia Principal 124 s’avança a la nova realitat

Des de fa més de 7 anys, la Farmàcia Principal 124 de Vilanova i la Geltrú té oberta una finestra a internet que reforça la seva presència al territori i demostra una aposta estratègica per adaptar-se a les noves formes de consum i atenció al client. A través d’una botiga online i un bloc, la farmàcia vilanovina ha anat evolucionant amb el seu pacient, servint les seves comandes arreu de l’Estat i alguns països en un mínim de 48 hores.

L’atenció a la seva clientela s’adapta a la nova realitat i això s’ha traduït en les darreres setmanes en un canvi en el perfil dels seus compradors habituals: gràcies a l’experiència en vendes online desenvolupada en els darrers anys, el pacient de proximitat ha fet confiança a Farmàcia Principal 124 com a referent en les vendes online a pesar de que el Servei es deficitari moltes vegades creiem que en aquesta situació i com a sanitaris es la nostra obligació.

Al web de Farmàcia Principal hi trobareu tot el relacionat amb la salut des dels productes elaborats amb plantes medicinals, suplements dietètics i fins als últims tractaments de bellesa i la reserva de serveis professionals personalitzats com dietista (no només per baixar de pes, sinó també per embarassades o esportistes), l’anàlisi capil·lar, de pell, insuficiència venosa, espirometries i molt més. De fet, complementen sempre el servei de la comanda amb l’explicació personalitzada de com fer-ne ús.

Els encàrrecs exprés es poden realitzar a través del web per recollir quan més convingui al comprador, ja que la farmàcia ha ampliat el seu horari. És la millor opció per no fer cues, però a més Farmàcia Principal 124 també ofereix la possibilitat de fer enviaments ràpids a casa, si el client no pot sortir: “disposem de l’homologació per dispensar medicaments que no requereixen prescripció mèdica per internet i també s’ha habilitat un protocol especial de dispensació de medicaments i productes sanitaris a domicili”. Mentre duri aquest estat d’alarma i confinament, poden beneficiar-se d’aquesta mesura les persones amb problemes de mobilitat, que pateixen una malaltia aguda, amb processos crònics complexos, especialment vulnerables al contagi en situació d’aïllament domiciliari i que no disposin d’una altra persona de suport en el seu entorn.

El protocol estableix que la comanda ha de ser preparada per un farmacèutic, que posarà especial cura a complir amb les mesures de prevenció del contagi durant el procés i pot ser lliurat per una altra persona de la farmàcia o per voluntaris d’organitzacions no governamentals. En tot cas, es procurarà evitar en la mesura que sigui possible el contacte directe amb el pacient o amb qualsevol objecte personal del mateix durant el lliurament. De fet, la farmàcia informarà dels mètodes de pagament disponibles quan es realitzi la comanda.

Des de Farmàcia Principal124 assenyalen que “en un món d’internautes anònims hiperconnectats, ens agrada que ens considerin una finestra de proximitat, el nostre lema és “tot per la teva salut“, la teva i la dels teus” i que el seu objectiu principal és “l’acompanyament integral de la persona en totes les etapes de la seva vida des del respecte al seu organisme i al seu voltant”.


Farmàcia Principal 124
Rambla Principal, 124
08800 Vilanova i la Geltrú

Tel . 938930086
Correu-e: atencion.cliente@farmaciaprincipal124.com
www.farmaciaprincipal124.com