Inventtia, un espai d’innovació educativa

Inventtia neix fa 6 anys a partir de la experiència d’un grup de professionals de l’àmbit educatiu.

Volem ser un espai D’INNOVACIÓ EDUCATIVA, motivar als alumnes a desenvolupar al màxim les seves capacitats i al mateix temps potenciar la CREATIVITAT i el TALENT.

També volem donar resposta a les necessitats de les famílies, ajudar-los en el difícil procés d’educar i orientar als seus fills.

A Inventtia comptem amb un equip amb una excel·lent formació i experiència docent i amb uns programes didàctics especialment dissenyats, que combinen las metodologies més innovadores amb els estàndards més exigents.

Programes d’activació del talent i la creativitat: Art, Música, Escacs, Robòtica…

Programes de suport: reforç escolar, atenció psicopedagògica, orientació, tècniques d’estudi…

Aquest curs hem ampliat la nostre oferta educativa amb dos nous programes:

  • ENGLISH OTHERWISE, per aprendre anglès amb una metodologia innovadora basada en les habilitats comunicatives. Els nostres alumnes poden obtenir les certificacions oficials de Cambridge: PET, FIRST,CAE i a la vegada aprendre a comunicar-se en qualsevol entorn: fer exposicions orals, defensar treballs, etc.
  • FORMACIÓ CONTINUADA, preparem proves d’accés als diferents estudis reglats i OPOSICIONS A COSSOS DE SEGURETAT (mossos, policia local, bombers…). Amb un personal docent amb amplia experiència professional i de formació en cossos de seguretat.

Per adaptar-nos a les noves necessitats disposem de la modalitat dual en tots els nostres programes, així podem garantir que davant qualsevol incidència els nostres alumnes puguin seguir amb la seva formació des de casa.

A inventtia cada alumne és especial i basem el nostre èxit en una atenció personalitzada, sempre en contacte amb les famílies, per treballar junts i donar resposta a les necessitats en cada moment.INVENTTIA
Calle Ramón y Cajal nº 32 bajos
08800 Vilanova i la Geltrú
Teléfono: (93) 171 90 96 / 640 619 534
E-mail: info@inventtia.com
inventtia.com/