L’Estudi de Dansa obre amb molta il·lusió i amb nous reptes per al món de la dansa

L’Estudi de Dansa de Rosa M. González i Carme Gatell, arrenca el curs més especial amb energies renovades i amb gran il·lusió per tornar a omplir de dansa cada racó de l’acadèmia. El centre afronta aquest curs els nous reptes de la dansa amb totes les mesures de seguretat per tornar a les aules amb totes les garanties sanitàries que obliga la pandèmia. I és que amb aquest nou context global, l’Estudi de Dansa aposta per mantenir les activitats formatives i no aturar el foment de la cultura de la dansa: “hem d’aprendre a conviure amb el virus, no ens podem quedar aturats i hem d’anar fent front a tots els reptes que se’ns posin per davant”.

Amb aquesta crida per un retorn segur a la nova normalitat, l’Estudi de Dansa inicia el nou curs amb l’objectiu clar d’apropar la dansa a tothom: “Tots ballem a la nostra manera i la dansa forma part de les nostres vides des que naixem. Partint d’aquest pensament, a l’escola donem protagonisme als valors de la dansa, el que aporta en tots els àmbits, més enllà de l’exhibició d’un espectacle”.

La dansa segueixi creixent i adaptant-se al moment actual. Mai és tard per descobrir la importància que té la dansa en el desenvolupament integral de la persona, així com els beneficis que aporta a la nostra salut. Sentiràs que la dansa també és una teràpia que pot ajudar embarassades, gent amb trastorns alimentaris, discapacitats, drogodependència; i que contribueix a la integració social i fomenta el treball en equip.

Has pensat què és per a tu la dansa? Quin valor té a la teva vida i què t’aporta o t’aportaria? Et convidem a pensar-hi i descobrir la gran riquesa d’aquest món…

L’adolescència és una de les edats més complexes del desenvolupament; es tracta d’una etapa plena de tabús i en què la dansa també pot tenir una incidència molt positiva: “Si els agrada ballar i el professor/a hi connecta , els beneficis són molts. Coneixen més el cos i accepten els canvis, agafen seguretat i se’ls puja l’autoestima“. El treball de la mirada és molt important, els desplaçaments diagonals i els moviments directes els donen molta seguretat, sabem doncs que la dansa augmenta l’autoestima i disminueix l’ansietat. A més, és un element de cohesió grupal molt important.

Amb aquest punt de partida, són moltes les disciplines que pots provar a l’escola tant per adults com per a nens/es : La Dansa clàssica (la dansa mare i la base de totes les danses), Jazz, Commercial Dance, Hip hop de diferents estils i tècniques, Dansa Contemporània, Ball per a Nuvis, Dansa Creativa, Dansa Inclusiva, Funky, Dansa Espanyola i Bolera, Castanyoles, Dansa en Família, Sevillanes, Claqué, Bollywood, Dansa del ventre egipcia…
Et convidem a que passis per l’escola i et podran informar personalment de totes les activitats i disciplines que hi ha a l’Estudi de Dansa i de la companyia de ballet jove i dels grups i parelles de competició que formen a l’escola.

Per a més informació, podeu rebre atenció els dilluns i dijous de 15 a 17h. I de dilluns a divendres de 17,30 a 21,30h.

Visca la dansa i la passió que ens uneix!


Estudi de Dansa Rosa Mari Gonzàlez i Carme Gatell
Carrer Puigcerdà, 9
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 93 893 70 18/ 617 32 25 44
estudidedansa@gmail.com
www.estudidedansa.es


Carme i Rosa Mari

Fotografies de Carles Carbonell de Flash-Flash