Pau Canut: “L’escola ha de guanyat nous espais: és l’any de treure les escoles al carrer”

El director de l’escola Miquel Utrillo es mostra il·lusionat amb el retorn de l’alumnat a les aules després de sis mesos

L’Escola Miquel Utrillo de Sitges va tancar el passat curs amb un protocol pioner de control de la temperatura de l’alumnat i de les mesures de prevenció de contagis. El director d’aquest centre educatiu, Pau Canut, ens explica com ha preparat l’escola aquest retorn a les aules: “tenim moltes ganes de tornar a obrir les portes, l’escola no es va arribar a aturar mai, però ara podem tornar a les aules”.

A contrarellotge, l’equip docent de l’escola sitgetana ha preparat un curs molt especial: “demanem que les escoles no es tornin a tancar, és un dret essencial que cal preservar. Han passat sis mesos i tenim moltes ganes que els infants tornin a omplir les aules”. Canut defensa que la seva és una professió vocacional i que aquest és l’any de treure les escoles al carrer, buscar complicitats amb les famílies i les entitats de la vila i viure a l’entorn: “nosaltres aprofitarem el nostre veí, el parc natural del Garraf, om un entorn educatiu més”.