Oasis Vilanova, una exclusiva i espectacular promoció d’habitatge al cor de la ciutat

Sitges Quality Development (SQD) és la promotora encarregada d’aquest projecte, dissenyat per l’arquitecte català Sergio Juarez

Al cor de Vilanova i la Geltrú, Sitges Quality Development (SQD) impulsa la promoció Oasis Vilanova, una exclusiva i espectacular promoció d’obra nova situada molt a prop de la Rambla Principal, on el carrer Unió i el carrer Sant Cristòfol s’uneixen per donar lloc a aquest complex residencial únic. Oasis Vilanova està dissenyat per l’arquitecte català Sergio Juarez, qui al costat del seu equip ha aconseguit un resultat sense igual. La promoció ofereix 29 habitatges d’1, 2, 3 i 4 dormitoris distribuïts en dues escales amb acabats elegants i dos locals comercials als baixos.

Sitges Quality Development (SQD) és la responsable de la promoció Oasis Vilanova i està formada per dos grans professionals del sector: Piotr Hofman, de nacionalitat polonesa, i Leon Nicholson, d’origen britànic. Tots dos es van conèixer al juliol de l’any 2016 i des d’aleshores han intercanviat xerrades professionals, viatges de negoci i projectes empresarials fins que conjuntament van decidir crear Sitges Quality Development. Aquesta promotora, sorgida a Catalunya, segueix així l’activitat empresarial que Hofman ve desenvolupant amb èxit durant els darrers 20 anys dins del seu grup empresarial Grupa Inwest.

Sitges Quality Development compta a Catalunya amb un gran equip d’experts i professionals en els diferents sectors interrelacionats amb la seva activitat empresarial, des d’assessors legals, fiscals i laborals fins l’equip d’arquitectura, l’empresa constructora i passant per la seva agència immobiliària Garraf Quality Properties, situada al costat de la seva seu al carrer Col.legi, 35, local 20, de Vilanova i la Geltrú.

Per a més información i consultes poden visitar la web www.oasis-vng.es o visitar les seves oficines al carrer Col.legi 35, locals 16 i 20.

Aspectes destacats d’Oasis Vilanova:

  • Ubicació excepcional molt a prop de la plaça de la vila
  • Unitats de 1, 2, 3 o 4 dormitoris
  • Zona comunitària amb piscina i jardí
  • Una selecció d’unitats amb terrasses
  • Places d’aparcament per a cotxes i motos a més de trasters
  • Excel·lent rendibilitat i excellent inversió a llarg termini
  • Preus des de 129.000 €

SQD DEVELOPMENTS
Aicat 7278
Périto Judicial 1906
C/ Col.legi num. 35 local 20
sales@oasis-vng.es
+34 623 037 727
+34 615 318 057