On comprar casa nova a Vilanova i la Geltrú: opcions per a encertar a 5 minuts de la platja

Amb la comoditat de tenir tots els serveis a mà i Barcelona capital a un pas, Vilanova i la Geltrú es converteix en l’opció perfecta per als qui busquen una casa nova en un entorn residencial tranquil amb la mar com a companya de vida. Per a satisfer la demanda d’obra nova a la ciutat, la promotora AEDAS Homes ofereix diversos projectes en el sector Illa Nova on s’ha afavorit l’aprofitament de les superfícies i l’entrada de llum natural a les totes les estades.

En Humboldt, per exemple, queden disponibles per a la seva venda les últimes unitats de 3 i 4 dormitoris d’aquesta promoció que es lliurarà a la final d’any i que disposa de garatge i traster. A només 3 minuts a peu de la platja de Vilanova i la Geltrú, el projecte suma a aquest punt fort un solàrium en coberta i sala per a guardar bicicletes.

També 3 i 4 dormitoris ofereixen els habitatges de Bonpland, tots ells amb terrassa i amb increïbles vistes al mar des d’algunes d’elles. A més de pisos en alçada, aquest projecte situat al sector Illa Nova incorpora àtics i baixos amb jardí per a gaudir del clima mediterrani en qualsevol època de l’any. En els entorns del projecte, els propietaris gaudiran de tots els serveis del sector, entre els quals s’inclouen escoles, instituts, supermercats i diverses opcions de transport públic com els autobusos o el tren de Rodalies.

A 200 metres de la vora del mar

Considerada com una de les àrees d’expansió natural de Vilanova i la Geltrú, el sector d’Illa Nova es troba en una ubicació única. A tan sols 200 metres de la vora del Mediterrani, en aquest enclavament privilegiat AEDAS Homes té a la venda els habitatges de Baret, una altra de les seves promocions a la ciutat on s’han incorporat àmplies terrasses amb baranes de vidre per a facilitar l’entrada de llum natural als interiors. Per a major comoditat, els propietaris d’aquestes opcions de 2 i 3 dormitoris –amb àtics i baixos amb terrassa inclosos– també gaudiran de garatge, traster i aparcament per a bicicletes en cas que es desplacin per la ciutat sobre dues rodes.

La promoció Tegea disposa d’unitats de 2 i 3 dormitoris en la parcel·la contigua a Baret. El disseny exterior segueix la mateixa aposta per les línies rectes, les terrasses i els grans finestrals, dotant al conjunt d’una arquitectura homogènia a tan sols un parell de minuts del port i la zona de platja de Vilanova i la Geltrú amb les seves diferents ofertes d’oci que ofereix i els accessos a carreteres com la C-31, la C-32 o la C-15.

A més, entre els carrers d’Illa Nova apareix una via per als vianants i diverses zones enjardinades, trobant-se a prop d’un dels indrets on l’Ajuntament de la ciutat organitza festes i esdeveniments populars.

Nous projectes en marxa

AEDAS Homes disposa d’una gran varietat de sòl a Vilanova i la Geltrú on desenvolupa les seves diferents promocions. Junt a les que es troben actualment en comercialització, la promotora impulsarà properament altres projectes en forma de torre –entre 8 i 11 plantes– en el mateix sector d’Illa Nova. Aquest nou àmbit donarà el seu tret de sortida amb 61 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris que formaran la primera de les seves promocions amb més de 4 alçades en aquest entorn privilegiat amb serveis, costa i opcions de transport al costat.

A més, des d’algunes plantes serà possible contemplar la mar, tot un luxe a l’abast dels futurs propietaris. Quant a zones comunes, el projecte comptarà amb piscina, jardins, àrea de jocs infantils, sala per a bicicletes i taquilles intel·ligents per a rebre correu fins i tot quan s’està fora de casa. Amb data propera de sortida a la venda, tots els habitatges d’aquest projecte amb qualificació energètica A inclouran grans terrasses la superfície de les quals oscil·larà entre els 21 i els 79 m².

Amb el benestar del client sempre en ment, les promocions d’AEDAS Homes ofereixen acabats i materials de qualitat perquè la seva experiència a casa sigui òptima. La companyia disposa de diferents opcions de personalització amb les quals els propietaris poden adaptar l’habitatge als seus gustos i necessitats. A més, la sostenibilitat i les mesures d’eficiència energètica estan també molt presents, fent de la cura del medi ambient un dels pilars fonamentals de la companyia.


AEDAS Homes
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 900 26 40 96
https://www.aedashomes.com/


Vistes a la mar des d’un dels àtics de Bonpland


Recreació de la sala de Tegea


La llum natural és una constant en les estades d’Humboldt


Des de les terrasses de Tegea es contempla un paisatge natural envejable