Perquè la cuina no és un lloc, és el nostre món

Studio Gatto realitza reformes integrals del teu habitatge i reformes parcials de la teva cuina o bany. Aquest estudio de referència en les reformes s’adapta a les necessitats del client triant la millor opció pel que fa a la distribució dels espais, els materials i l’equipament necessaris. La seva llarga trajectòria en la coordinació de les reformes compta amb el suport d’un equip d’industrials competent, que garanteix l’estalvi de temps i el compliment dels terminis de l’obra. Durant el transcurs de la reforma, el client podrà estar sempre en contacte directe amb el cap d’obra que l’informarà de tots els avanços dels treballs, així com amb l’equip de disseny per a resoldre qualsevol dubte.

Disseny d’interiors
Des de fa dues dècades, Studio Gatto s’ha fet un lloc en el sector de l’interiorisme, gràcies al treball conjunt dels arquitectes d’interiors col·laboradors i dels decoradors. De fet, l’estudi pot respondre de manera integral a cada projecte i amb un plantejament propi i individual que permet crear uns espais flexibles i que s’adaptin al flux i l’evolució de la vida quotidiana. I és que els espais de la llar són repensats per eliminar els límits entre l’entorn construït i una millor forma de vida. L’equip d’Studio Gatto es manté fidel a la seva filosofia: “veritable disseny per a viure”.

Mobles i equipaments
Studio Gatto compta amb una àmplia gamma de productes i materials per a cada projecte: “som conscients de la importància del medi ambient en el nostre sector i treballem sempre amb fabricants que compleixen amb les noves normatives ambientals europees pel que fa a la sostenibilitat i sempre en equilibri amb la qualitat assequible”. De fet, donen suport a l’ús de materials respectuosos amb la naturalesa i que conformen projectes lluny de la tendència del “un sol ús”.

La seva experiència
Al llarg d’una trajectòria professional de gairebé prop de 30 anys en el sector, Studio Gatto ha anat incorporant diversos serveis al seu catàleg amb la finalitat d’aportar el màxim confort als seus clients centralitzant i coordinant tot el procés de reforma. I és que la seva prioritat és la d’un tracte personalitzat dedicant atenció a cada detall: “això és el que ens ha permès convertir a molts dels nostres clients en fidels seguidors amb cada nova llar de la família”.


Studio Gatto

Av. Les Roquetes, 48
Polígon Industrial Vilanoveta
08810 SANT PERE DE RIBES
BARCELONA
Tel. 938 939 315

C./ Cep, 1
43700 EL VENDRELL
TARRAGONA
Tel. 977 664 153

info@studiogatto.es
https://www.studiogatto.es