Clínica CEMO amplia serveis mèdics i instal·lacions a Vilanova i la Geltrú i a Barcelona

Situada al número 83 de la Rambla Salvador Samà a Vilanova i la Geltrú, Clínica CEMO estrena imatge corporativa i un modern espai destinat a les consultes mèdiques.

Clínica CEMO amplia serveis mèdics i instal·lacions a Vilanova i la Geltrú i a Barcelona: “Hem duplicat l’espai d’instal·lacions mèdiques amb l’objectiu d’oferir un millor servei als nostres pacients i alhora adaptar-nos a les normatives sanitàries en la lluita contra la COVID-19”, comenta la Dra. María Dolores Mosqueira, Directora de Clínica CEMO.

Vivim temps difícils i l’empresa afronta grans reptes: “Al final de l’any passat ens vam plantejar ampliar les instal·lacions motivats per l’increment significatiu de pacients i per la demanda de noves especialitats i serveis mèdics. Enmig de l’execució d’obra vam haver de replantejar-nos algunes zones del projecte per a poder complir amb les actuals normatives de distanciament social. Avui estem orgullosos de tenir una nova clínica, que ha nascut complint el protocol COVID-free, amb espais oberts i molt ben ventilats, àmplies consultes, sales d’espera i sobretot amb un personal compromès amb la salut dels nostres pacients”.

Com a centre de referència en Oftalmologia, Clínica Cemo continua potenciant aquesta especialitat. Aquesta vegada amb la implantació del Servei d’Oculoplàstia a càrrec del Dr. Álvaro Salazar Villegas. Aquest servei s’encarrega de les estructures facials perioculares (parpelles, òrbita i via lagrimal) i inclou una gran varietat de procediments quirúrgics molt demandats en l’actualitat.

El Dr. Francisco Palma Carvajal s’incorpora al Departament de Cirurgia Refractiva i de Segment anterior de Clínica CEMO amb l’objectiu d’aportar la seva experiència quirúrgica en la correcció de defectes de refracció com la miopia, la hipermetropia, l’astigmatisme o la presbícia.

Conscients de la importància de la Dermatologia, sobretot en aquests temps de màscares i confinaments, la clínica aposta per la creació de la Unitat de Dermatologia, Medicina Estètica i Cirurgia amb professionals molt qualificats com la Dra. Goretti Lacruz, el Dr. Sergi Planas i la Dra. Martha Napoleone: “Oferim un ampli ventall de tractaments mèdics per a patologies de la pell i comptem amb l’última tecnologia en tractaments de metges estètics”.

A l’equip s’incorpora la Dra. Yordanka Fernández Lamar, especialista en Medicina de Família amb l’objectiu d’oferir una atenció mèdica integral als pacients de la Clínica.

Amb el nou centre, també ha inaugurat la seva activitat el Departament d’Infermeria i Laboratori Clínic, que s’encarrega dels preoperatoris, la presa de mostres de sang i la realització dels tests PCR, serològics i d’antígens per a detectar pacient amb la COVID-19. És una funció transversal de gran ajuda tant a pacients directament com a la resta de professionals mèdics.

Clínica CEMO ha obert un Servei Integral d’Oftalmologia a Barcelona, a només dos carrers de l’emblemàtic monument de la Sagrada Família, just en les instal·lacions del nou Centre Mèdic Agrupació Sagrada Família. De la mà d’especialistes d’una llarga trajectòria i equipat amb tecnologia d’última generació oferim una atenció oftalmològica d’avantguarda, focalitzats en el pacient i en la seva salut visual.

Com hem avançat anteriorment, també s’han fet canvis en la imatge corporativa de Clínica CEMO perquè la nova identitat de marca servís de paraigua a totes les especialitats que actualment s’ofereixen en el centre: “Hem passat de ser una clínica oftalmològica per a convertir-nos en un centre de múltiples especialitats mèdiques amb una missió que adoptem com a eslògan: Compromesos amb la teva salut”.


CLINICA CEMO
Rambla Samà, 83 D
08800 Vilanova i la Geltrú
938 105 835
info@clinicacemo.es
www.clinicacemo.es