Dr. Lluïsa Solé: “Els protocols d’higiene que hem aplicat sempre ja són molt rigorosos, però ara les hem redoblat”

Entrevista a la propietària de la Clínica Dental Solé que ha destacat les especialitats del seu establiment

Amb la doctora Lluïsa Solé comentem les mesures de seguretat i higiene aplicades a la Clínica Dental Soler per la pandèmia de la Covid19. El cert és que els protocols d’higiene que la clínica ha aplicat des de sempre ja són una garantia de seguretat, però ara les mesures aplicades rigorosament fan d’aquest establiment totalment segur davant la Covid19.

Amb la doctora Solé també hem repassat les mesures a l’àmbit domèstic quant a la higiene bucal davant la possible convivència amb una persona positiva de Covid19. La doctora ens ha explicat les especialitats de la clínica que dirigeix, com les noves tecnologies cada cop més guanyen més terreny en el món odontològic i com eviten que els i les pacients pateixin cap mena de dolor.


.
.
.CLINICA DENTAL SOLÉ
C. Cubelles 30
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 938 15 26 41
Whatsapp: 660 50 98 58
www.cds.cat