L’alcaldessa de Canyelles destaca la solidaritat del veïnatge del municipi durant els moments més durs de la Covid19

Canyelles ha viscut en les darreres setmanes un brot que va provocar que 300 persones haguessin de confinar-se, i que actualment ja es dóna per controlat. Un brot amb el qual l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, considera que es va rastrejar “ràpidament”, assistint a l’escola i a les famílies. Una situació que al llarg de la pandèmia, el municipi ha après a respondre i estar el peu del canó amb les persones que més ho han necessitat, segons ha explicat l’alcaldessa. Malgrat els primers moments de desconcert, Huguet ha destacat la solidaritat del veïnatge i com gràcies a la seva “funció anímica” han pogut tirar endavant.

Entre les mesures que el consistori ha dut a terme, Huguet ha assenyalat les bonificacions de les taxes, les diferents subvencions o els ajuts socials. “Hem continuat amb totes les accions necessàries i com no sabem en quin moment s’aturarà tot això, estem en plena disposició”, ha remarcat. L’alcaldessa també ha posat èmfasi en la feina de l’administració local, ja que han estat oberts “durant tot el confinament i s’han atès a totes les persones que ho han necessitat”.

Fira de Santa Llúcia i Nadal

Enguany Canyelles viurà una Fira de Santa Llúcia molt diferent i adaptada a la situació que marca la Covid19. Es convertirà en un aparador virtual, on els paradistes que ho desitgin podran exposar i vendre els seus productes online.

Pel que fa als llums de Nadal, l’Ajuntament de Canyelles ha decidir encendre’ls perquè vol mantenir la il·lusió dels infants del municipi, que han estat tancats a casa durant molts mesos, i el consistori els vol homenatjar amb la instal·lació de l’Arbre dels Desitjos i els llums de Nadal. A més, el consistori també programarà un concert de Cap d’Any que es podrà veure a través de Canal Blau TV.
L’alcaldessa ha volgut fer un agraïment a tots els col·lectius que han treballat durant els mesos més durs de la pandèmia, i que continuen responen a les demandes ciutadanes.

“Hem continuat amb totes les accions necessàries i com no sabem en quin moment s’aturarà tot això, estem en plena disposició”
Rosa Huguet


AJUNTAMENT DE CANYELLES
Web: www.canyelles.cat