La Clínica Veterinària Sant Joan inclou les visites online en els seus serveis

La salut dels nostres animals de companyia és igual de rellevant que la nostra pròpia salut. A la Clínica Veterinària Sant Joan, amb 20 anys d’experiència en la cura de la salut i del benestar dels gossos i gats de la comarca, bé ho saben. Per això compten amb serveis com la radiografia digital, l’ecografia doppler, un laboratori propi, quiròfan on realitzen totes les cirurgies monitoritzades i, fins i tot, tenen consulta i sala d’espera per a gossos i gats per separat.

Degut a la pandèmia global generada per la COVID-19 han decidit adaptar-se a les necessitats actuals de les persones i dels seus pacients, els animals. “Tenim una visió global de la salut i tenint present la situació actual que vivim, estem implantant l’opció de les visites online als nostres clients que ja tinguin un historial mèdic anterior”, explica la veterinària, Marta Arboix.

VISITES ONLINE

El servei consistirà en una videotrucada reservada amb antelació que serà atesa per una de les veterinàries i es podrà fer des de l’ordinador o des d’una aplicació mòbil.

La finalitat d’aquest tipus de visites serà pels controls o revisions després d’un tractament o per fer una primera aproximació de diagnòstic. “En cap cas es substituiran les visites presencials ja que és necessari fer una bona exploració i dur a terme algunes proves que requereixen de presencialitat” destaca l’ajudant de veterinària, Estel Cruells.

A més a més, aquest servei online és una eina molt beneficiosa en el cas de gats i gossos que s’estressen en el camí de casa a la clínica o a la clínica mateix i també per observar l’entorn de l’animal. “Els animals tenen moltes patologies associades a comportament o entorn i aquest tipus de visita ens serà molt útil per a les consultes d’etologia, on és molt important veure en quin entorn viu l’animal” destaca Arboix.

La Clínica Veterinària Sant Joan aposta per la formació continuada i per això una de les seves prioritats és estar al dia dels darrers avenços en medicina veterinària i així poder donar la millor atenció i servei als seus pacients, els animals.


Clínica Veterinària Sant Joan
Carrer Sant Onofre, 102
08800 Vilanova i la Geltrú
93 893 23 29
veterinariastjoan@gmail.com
veterinariasantjoan.cat