Mima’ns: 30 anys dedicats a la salut i benestar dels animals i les seves famílies

L’hospital veterinari és un dels pocs centres certificats per atendre els pacients felins amb sales exclusives i personal formar específicament per evitar el seu estrès.

Que és l’Hospital Veterinari Mima’ns?
El formem un equip de 30 professionals preocupats per la salut i benestar dels animals i les seves famílies. Des de fa 30 anys ens esforcem perquè cadascun dels més de 3.000 pacients que anualment passen pels nostres centres rebin una atenció mèdica de qualitat i el tracte personalitzat que necessiten.

Com ens pot ajudar una visita a Mima’ns?
Des de l’hospital de la rambla del Garraf, 84 (polígon Vilanoveta de Sant Pere de Ribes) som el centre veterinari de referència al territori ja que disposem d’especialitats mèdiques, servei de cirurgia, laboratori propi i capacitat d’hospitalització, urgències 24 hores, servei de TAC, ecografia doppler, RX digital i acreditació Gold Cat Friendly. A més disposem de mútua mèdica, perruqueria, botiga oberta de 9 a 21hores amb aparcament davant la mateixa porta i escola ATV.
A la clínica del carrer Pel.legrí Ballester, 30 de Vilanova i la Geltrú oferim una consulta general i mútua mèdica, laboratori propi, RX digital, perruqueria i botiga.

Què és un servei de referència?
És un servei basat en una relació de col·laboració i confiança amb altres centres i clíniques veterinàries del Garraf, l’Alt i el Baix Penedès que ens deriven aquells pacients que precisen d’una visita d’especialista, proves mèdiques especialitzades, hospitalitzacions o cirurgies majors. Aquesta és la nostra especialitat.

Per a què serveix un TAC?
Com amb les persones, un TAC proporciona una definició d’imatge superior i que permet detectar alteracions en tòrax, abdomen, crani i ossos no visibles amb altres tècniques com poden ser els RX o ecografies. Amb l’ús del TAC arribem a diagnosis més ràpides, precises i encertades.

Què suposa tenir l’acreditació d’Hospital Gold Cat Friendly?
Es tracta d’una certificació que només s’atorga a aquells hospitals que disposen de sala d’espera, consultes i zona d’hospitalització exclusiva per a gats i que ha format al seu equip per garantir un tracte al pacient felí que disminueixi l’estrès del moment d’haver d’anar al veterinari.

Quin creieu que és el gran potencial de Mima’ns?
Sense dubtes, és la confiança que genera un equip humà que amb la seva implicació i professionalitat, tot i els reptes, incerteses i preocupacions d’aquest 2020, segueix fent possible que cada dia petits miracles es facin realitat.


HOSPITAL VETERINARI 24h.
Rambla del Garraf, 84B
08812, Sant Pere de Ribes ( Polígon Vilanoveta)
93 814 89 43

CENTRE VETERINARI
Carrer del Pelegrí Ballester, 30
08800 Vilanova i la Geltrú
93 815 86 58

www.mimans.cat