L’escola de còmic i manga HARU, aterra a Vilanova

L’estudi Haru aterra a Vilanova, després de la gran acollida que ha tingut a Ribes, on va obrir la primera escola.

Haru serà des de aquest març, l’espai de referència a Vilanova per a nens/as, joves i adults amb passió pel dibuix i, especialment, pel Manga (còmic japonès). Un lloc on desenvolupar-se i aprendre compartint aquesta passió amb altres, que també gaudeixen dibuixant.

Haru és l’espai per a tots els OTAKUS del Garraf. La fundadora de l’escola, Berta Longás, una il·lustradora ribetana, formada a la Massana i a la Joso, és qui dirigeix, un equip docent d’il·lustradors e il·lustradores qualificats, que té a més a més, gran experiència amb l’educació infantil i juvenil.

Dibuixen, mentre es treballen els valors a l’aula. Cada alumne és diferent i es respecten ritmes i capacitats diverses, aconseguint la plena integració a les classes, i assolint objectius personalitzats.

Haru, creu en la importància de l’arrelament a la Vila. Per això serà present en les celebracions Vilanovines, com els carnestoltes oferint tallers i lluint els coneguts “COSPLAY” disfresses de personatges MANGA, videojocs, etc., també celebren reunions amb Karaoke per gaudir cantant els openings dels nostres animes preferits.

HARU són fans del Japó i de la seva cultura. La Lluïsa Millán, Dissenyadora gràfica i mestre de Mindfulness des de fa vint anys, dirigeix l’àrea MindfulArt. A partir del Maig, als matins, Haru oferirà classes de Sumi-E i Cal·ligrafia. Són espais per a aprendre ArtConscient. Convidarem artistes japonesos per a donar Màster Classes.

Per a donar-se a conèixer HARU ofereix dos dies de TALLERS GRATUÏTS per a tothom que vulgui apuntar s’hi: el 19 I 20 de març. Podeu contactar per WhatsApp al número 640 72 16 38 i reservar plaça.

Ens preocupa la salut i per això respectem les distancies, els aforaments i tots els protocols contra la Covid-19, a més gràcies a la seva amplitud l’escola és un Espai molt segur. Haru està al bell mig de Vilanova, a 20 mts de les Rambles. Us hi esperem!

KON’NICHIWA !


HARU – ESCOLA DE CÒMIC I MANGA
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)
Telèfon: +34 640 72 16 38
haru.thestudio@gmail.com
https://www.haruthestudio.com/
Instagram @haru.thestudio