Anxanet, el servei integral de telecomunicacions per a la teva empresa

Anxanet és l’operador de telecomunicacions per a empreses i les institucions. Coneixem les seves demandes, i oferim un nivell de servei a l’alçada de la seva exigència.

Anxanet és la proximitat i l’agilitat que espereu en un operador de telecomunicacions, el compromís i la qualitat que els vostres projectes necessiten, i la garantia tècnica que les telecomunicacions exigeixen.

Els serveis d’Anxanet cobreixen totes les necessitats de telecomunicacions d’una empresa, amb la voluntat de ser el seu proveïdor de referència:

Serveis de connexió a Internet: Amb fibra dedicada, amb FTTH, amb ràdio enllaç… l’important no és la tecnologia, sinó la solució. Som especialistes en portar la connexió on les empreses la requereixen.

Serveis de Cloud: Amb un datacenter propi a Vilanova i la Geltrú. A més de servei d’allotjament al núvol, en aquest mateix datacenter hi ubiquem la capçalera de les comunicacions. Així, ubiquem els servidors dels nostres clients en el nostre cloud de manera que hi accedeixen sense sortir de la seva xarxa.

Telefonia 360º: Un únic operador per a gestionar la telefonia fixa i mòbil de forma centralitzada. A més us oferim serveis avançats amb la seva centraleta al núvol, la manera més lleugera i escalable de tenir tots els serveis de centraleta telefònica sense haver de fer una inversió

Networking: El que marca la diferència és la implicació dels nostres enginyers en el networking dels clients. D’aquesta manera gestionem el tràfic de dades per assegurar el millor rendiment de la xarxa i la seva seguretat.

Sistemes de telecomunicacions in-house: xarxes locals, sistemes de wifi, enllaços entre seus… Implantem i gestionem també els sistemes de telecomunicacions dins l’empresa. Aquesta és la veritable diferència amb la resta d’operadors: la nostra intervenció és integral.

Per la nostra capacitat tècnica, pel nostre portfolio complet de serveis i sobretot pel nostre compromís amb els nostres clients, Anxanet és el proveïdor de telecomunicacions de referència per a les empreses del territori.


ANXANET
C. Masia d’en Notari, 23 nau 3
Polígon Masia d’en Frederic
08800 Vilanova i la Geltrú

Telèfon: 902585465
Correu-e: info@anxanet.com
https://www.anxanet.com/