Forn Sant Onofre: “La natura ens dóna el millor, el pa de casa, el pa de sempre”

Aquesta empresa familiar ofereix una àmplia gamma de productes de pa, pastisseria, brioxeria i croissanteria fets amb processos tradicionals.

El Forn Sant Onofre és una empresa familiar que des del cor de Vilanova i la Geltrú ofereix una àmplia gamma de productes de pa, pastisseria, brioxeria i croissanteria, entre d’altres, a una clientela fidel que aposta per consumir un producte de qualitat, sa, natural i sobretot fet amb cura, dedicació i anyorança amb processos tradicionals.

Forn Sant Onofre neix al març de 1973 a Vilanova i la Geltrú al carrer Sant Onofre, de qui adopta el nom, elaborant els seus famosos “mantecados manchegos” de mans d’en Ramón i Dionisia, els fundadors de l’empresa i avis de la família. De seguida, la segona generació, formada pels seus cinc fills, va mantenir la tradició i elaboració de diversos productes de pa i pastisseria fins que un d’ells, en Tomàs, es va professionalitzar i va seguir amb l’ofici familiar. Al costat de la seva dona, la Montserrat, amplien el forn i obren parada al Mercat de Vilanova i establiments arreu de la comarca del Garraf per arribar a més municipis. La parella s’aventura en la ampliació i consolidació del negoci familiar, que ara implica ja a una tercera generació formada pels seus fills, Tomás i Joan.

Tots quatre, juntament amb un gran equip productiu i comercial, elaboren tot tipus de productes flequers de forma artesanal i tradicional que configuren una àmplia carta de pa i pastisseria amb una exquisida selecció de matèria prima de primera qualitat. Així posen a la venda des del seus establiments pans hidratats com la campestre xapata, la rosca de sègol 80% fet al forn de pedra tradicional, el pa d’espelta, el pa integral 100%, el multicereals i pans de llargues fermentacions i masses mares que faciliten la digestió i eviten al·lèrgies. I aquesta carta de pans selectes es complementa amb tot tipus de croissants i brioix i una diversitat de pastisseria que configuren una llarga llista d’exquisideses, juntament amb les elaboracions especials per a les celebracions i festes, com poden ser les Mones de Pasqua i les coques de Sant Joan.

La família del Forn Sant Onofre vol agrair “la confiança i fidelitat de tots els clients i amics a un producte de qualitat a tota la comarca” i seguir mantenint la cura i dedicació que es mereix aquest ofici flequer i pastisser.


FORN SANT ONOFRE

Tel . 678602269
Correu-e: pedidos@hornosanonofre.com
Directori comercial Eix Guia

Botigues

VILANOVA I LA GELTRÚ
OBRADOR CENTRAL – 931184460 – C. JOAQUÍN BLUME 3
MEDITERRÁNEA – 643425861 – PLAÇA BOLERANYS 7
GELTRÚ – 673516317 – C. CRISTOFOL RAVENTOS SOLER 2
PARADA 23 MERCAT CENTRAL – 678602269 – PLAÇA SOLER CARBONELL
VILANOVA – 931188288 – C. JOSEP COROLEU 6

SANT PERE DE RIBES
TORRETA – 938532019 – C. DE LA TORRETA 33
RIBES – 938962574 – CARRETERA SITGES 47

LES ROQUETES
MAS DEN SERRA – 664520706 – AV. MAS DEN SERRA 13
CID – 664520711 – AV. CID CAMPEADOR 18
BERENGUER – 664520528 – C. RAMON BERENGUER N1
BARCELONA – 938141311 – C. BARCELONA 59

MAS MILÀ
QUEVIURES CAL PERE – 938968651 – C. DE L’AQUARI LOCAL 4