XTA ha desplegat al Penedès més de mil quilòmetres de fibra òptica

● XTA és l’empresa de telecomunicacions del Penedès present en més de 34 municipis a través de la seva pròpia fibra òptica.
● Més de 10.000 clients confien en XTA, les telecomunicacions de proximitat.

XTA (Xarxes de Telecomunicacions Alternatives) neix el 2012 amb el propòsit de fer arribar la fibra òptica a les poblacions i municipis de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, com ja venia fent des dels seus inicis sota el nom de Wifi Penedès a través de connexions per radiofreqüència.

XTA treballa amb la voluntat de portar la fibra òptica allà on les altres companyies no arriben. Actualment, la fibra òptica d’XTA ja s’estén a més de 34 municipis i dona servei a més de 10.000 clients, tan residencials com a empreses.

Demostrant el compromís amb el territori i el vincle de connectivitat amb les persones, l’operador d’alta velocitat del Penedès treballa per fer arribar la fibra òptica a les zones més aïllades amb l’objectiu d’apropar a totes les persones entre sí. Només en el darrer any més de 3.000 clients han tingut accés a fibra òptica gràcies a XTA. No només això, l’empresa també reafirma el seu compromís amb el medi ambient portant a terme accions, com és el recent muntatge d’un sistema de plaques solars a les instal·lacions de La Granada.

XTA segueix creixent a un ritme constant. Cada cop més persones confien en els seus serveis. Això es reflecteix en el fet que un 70% dels seus clients s’han posat en contacte perquè algun conegut els ho ha recomanat. Avui dia, l’empresa compta amb més d’una cinquantena de treballadors/es. Alhora, segueix focalitzant la seva activitat per tal d’oferir una alternativa amb el compromís de seguir mantenint els valors de proximitat, qualitat, i transparència que caracteritzen a la marca. Valors que es transmeten des de tots els departaments de la companyia, per això no hi ha cap servei que estigui externalitzat. És la mateixa companyia la que desplega la pròpia fibra òptica, la que realitza les instal·lacions a les cases dels seus clients i gestiona directament l’atenció al client i el servei tècnic.


XTA – Xarxes de Telecomunicacions Alternatives
Carrer Pedraforca, 8 – Polígon de la Teuleria
La Granada – 08792

Telèfon: 938975200
Correu-e: info@xta.cat
www.xta.cat
Instagram
Facebook
LinkedIn