Biopompas: l’economia circular arriba al sector de la neteja

Les botigues de Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès de Biopompas ofereixen productes de proximitat biodegradables, vegans i no testats en animals per a la neteja de la llar i la roba així com per a la higiene personal. Aquest projecte va néixer a Madrid, Catalunya, Andalusia, Navarra, València i País Basc, però el projecte s’ha anat ampliant en els darrers anys l’objectiu de portar al mercat productes de proximitat basats en un model d’economia circular de venda directa i a granel reutilitzant els envasos.

Biopompas uneixen la seva vocació de servei i el seu compromís amb el planeta a emprenedors que volen trobar solucions i oferir una forma diferent de consum a la societat: “Una manera de recordar tradicions oblidades i més sostenibles que la nostra societat de consum actual”.
Les botigues de Biopompas conviden a unir-se al canvi: “l’actual model de consum s’esgota i esgota els recursos naturals i ens porta a una situació climàtica irreversible. La nostra proposta no només vol conscienciar sinó buscar solucions en el sector de la neteja de la llar. Ens esforcem per progressar i aspirar a millorar una mica el món on vivim. Cada petit canvi en una llar pot tenir un gran impacte positiu en el planeta. Volem impulsar el comerç sostenible formulant i fabricant productes de qualitat per a la neteja i higiene de les llars basant-nos en un model d’economia circular per a vendes directes i a granel”.

Per això, des de les seves botigues a Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès ofereixen productes biodegradables, vegans, no testats en animals, per a la neteja de la seva llar i roba així com per a la seva higiene personal fets a Rubí: “Et proposem que reutilitzis el teu antic embalatge comprant a les nostres botigues a granel la quantitat que desitgis. Rebràs una atenció personalitzada, informant-te i assessorant-te sobre l’ús dels nostres productes segons les teves necessitats”.


BIOPOMPAS

Rbla. Josep Tomás Ventosa Nº 17  Tel. 938157971
Vilanova I La Geltrú – 08800

Rbla. La Girada Nº 50-52    Tel. 935312208
Vilafranca del Penedès. – 08720