Grup Ondunova és líder en la fabricació de cartró ondulat

Grup Ondunova, l’empresa d’embalatge de cartró ondulat de Santa Margarida i els Monjos, té un elevat compromís amb el seu entorn posant especial atenció en el respecte pel medi ambient. Enguany, està fent efectiu la segona fase d’un pla d’inversions de 12 milions d’euros on compte amb una sèrie de partides destinades a la optimització de processos i a continuar millorant en aquest sentit.

El 97% del paper que utilitza el grup per fer cartró, és de material reciclat, l’altre 3%, és de fibra verge gestionada de manera sostenible. La companyia treballa sota els paràmetres de certificació FSC i PEFC, així es garanteix la millor pràctica per la cadena de subministrament d’un producte d’aquestes característiques.

A més, des de fa un any i mig, ha posat en marxa els ‘Saving projects’. Es tracta d’un programa on l’empresa estudia les necessitats del client i n’optimitza al màxim tot el procés on Grup Ondunova intervé. Des de millorar el disseny de les seves caixes (sempre que sigui possible) per a disminuir el retall a l’hora de fabricar-les fins a modificar-ne el paletitzat i estucatge amb tot els derivats que això comporta: una retallada en la petjada de carboni, una disminució en nombre de tintes, una reducció de palets i moviments de camions entre d’altres.

Tot una sèrie d’accions que demostren la gran preocupació de Grup Ondunova amb el seu entorn. Ja que produeixen un element 100% ecològic i biodegradable com és el cartró, fan el possible per a què els seus processos de producció segueixin amb aquesta mateixa línia, per això, moltes de les inversions que s’estan duent a terme estan focalitzades en la reducció d’excedents i la optimització dels processos per ser cada cop més ecològics i sostenibles en tots els sentits.


ONDUNOVA
Pla de l’Estació, s/n
08730 Santa Margarida i els Monjos, Barcelona
+34 93 898 00 36
Fax: +34 93 898 02 89
info@grupondunova.com
https://www.grupondunova.com/
https://www.youtube.com/channel/UCoWg0f-DfV4NG9yzxoGH3ww