Cunit, un referent del turisme familiar a la costa central

  • El sector turístic afronta amb optimisme una temporada que es vol projectar més enllà de l’estiu amb opcions de lleure, natura, cultura i serveis del municipi.

Cunit arriba a l’estiu amb els deures fets i amb bones perspectives per a un sector que confia consolidar-se com a referent turístic de la costa central. Amb una ubicació estratègica entre Barcelona i Tarragona i posant al punt de mira el turisme familiar, Cunit arrenca la temporada amb la renovació de la seva imatge institucional, que posa en valor l’estreta vinculació del municipi amb el clima i la cultura mediterrània. La nova imatge vol crear una marca pròpia turística per reforçar la identitat de poble i el seu tarannà acollidor que el caracteritza.

L’alcalde de Cunit, Jaume Casañas, ha explicat que el sector turístic afronta amb optimisme la temporada i amb grans reptes de futur sobre la taula. Un d’ells és la desestacionalització del turisme per confirmar el sector com un motor econòmic i dinamitzador del municipi. I això també enllaça amb els contactes que ha iniciat l’Ajuntament de Cunit per ampliar l’oferta hotelera del municipi, una de les assignatures pendent per reivindicar el seu lideratge turístic a la comarca.

A més, Casañas assenyala que els mesos més complicats de la pandèmia amb les restriccions de mobilitat van suposar una oportunitat única per a Cunit que ara s’ha d’aprofitar: “molts veïns i visitants propers van descobrir el nostre entorn natural i totes les possibilitats que ofereix Cunit més enllà del sol i la platja i ho hem d’aprofitar per consolidar aquest visitant local, que ha redescobert les nostres opcions de lleure, cultura i serveis”.


Turisme Cunit
Web:  https://www.turismecunit.cat/