Luis Miguel García Alcaraz: “La prova pilot de Sitges ha servit per obrir l’oci nocturn de Catalunya”

Entrevista amb el regidor de Turisme, i primer tinent d’alcaldessa de l’Ajuntament de Sitges

El regidor de Turisme, i primer tinent d’alcaldessa de l’Ajuntament de Sitges,  ha destacat en aquesta entrevista que els fantàstics resultats de la prova pilot realitzada a Sitges el 20 de maig, han servit per decantar la decisió del govern de la Generalitat de Catalunya per obrir tot l’oci nocturn del país. A la mateixa entrevista García Alcaraz fa un balanç d’aquest any tant nefast pel turisme i l’oci nocturn de Sitges, però a les portes de la nova temporada turística es manté optimista, tot i que encara és molt aviat per materialitzar en reserves als establiments.

Tot i la prudència, perquè hi ha molts països que encara no han obert les portes, el regidor de Turisme, espera l’arribada del públic estranger aquest estiu. Tampoc no s’ha volgut aventurar en detalls de la Festa Major, limitant-se a assegurar que n’hi haurà. Finalment també ha parlat dels festivals que mica en mica es van recuperant.


Oficina d’Informació Turística de Sitges
Web:  www.sitgesanytime.com
E-mail: turisme@sitges.cat