Jordi Calvo: “El Club Tennis Cubelles ofereix esport per a totes les edats i tots els nivells”

El Club Tennis Cubelles obre les portes del curs 2021-2022 de l’Escola de Tennis i Pàdel per a partir dels 3 anys, impartint classes per grups i individuals i amb tots els nivells, des de mini tennis i iniciació a competició. S’inicia l’1 de setembre fins al 30 de juny.

L’Escola del Club Tennis Cubelles es caracteritza per activar el desenvolupament integral i personal del jugador i de la jugadora a partir de l’aprenentatge d’actituds, valors i hàbits de la pràctica esportiva. El president del Club Tennis Cubelles, Jordi Calvo, ha dit que “la nostra escola està adreçada a persones des dels tres anys fins a l’edat que tingui ganes d’aprendre a jugar a tennis. Comptem amb entrenadors titulats i entrenadores titulades per garantir un aprenentatge eficaç. Cadascú té el seu temps per adquirir els coneixements del tennis i nosaltres, sense pressa, ens adaptem a les diverses aptituds”.

El C.T. Cubelles inicia l’1 de setembre un nou curs de l’Escola de Tennis i pàdel amb tots els nivells.

L’escola de tennis està dividida en dos grups, la general, formada per persones que volen aprendre a jugar a tennis de manera recreativa i de competició, integrada per les que volen competir. En les dues categories poden participar infants, jovents i adults. Calvo, ha afirmat que “a partir dels 8 anys si els veiem preparats ja poden començar a competir. Per a nosaltres la competició és un incentiu per motivar al jugador i a la jugadora al fet que cada dues setmanes tindran un partit de tennis amb altres persones que comparteixen la mateixa dedicació pel tennis. Sempre deixem clar que guanyin o perdin han de gaudir i millorar constantment, però sense perdre la motivació”.

El C.T. Cubelles compta amb quatre nivells: mini tennis, adreçat als més petits dels 3 als 5 anys. Calvo, ha fet saber que en aquesta categoria “els nens i les nenes tenen el seu primer contacte amb la pilota, la raqueta i la pista. Intentem barrejar activitat lúdica amb el tennis utilitzant cons, cercles o juguem a jocs tradicionals”. El nivell d’iniciació, pensat pel jovent i per aquells adults que estan aprenent a jugar a tennis i/o és la primera vegada que juguen. El perfeccionament és la fase per on passen tots els jugadors i totes les jugadores, per tal de perfeccionar les tècniques del joc. Finalment, el Club compta amb el nivell de competició, per aquelles persones que estan del tot preparades en el domini del joc i volen aprofundir més en l’esport. El president Calvo, ha explicat que “els grups no els tanquem per edats, sinó per nivells. Quan una persona entra al Club, sigui petita o gran, el primer que es fa és una classe de prova per veure en quin nivell està. A partir d’esbrinar quines són les seves aptituds, l’encaminem al grup que considerem que encaixa millor i de mica en mica aquesta manifestarà si el seu joc és per continuar en el mateix nivell o passar de fase”.

En el mini tennis les classes duren 1 hora i com a màxim hi poden haver 6 alumnes per pista; en el nivell d’iniciació, duren 1 hora i 30 minuts, màxim 6 alumnes per pista; en la fase de perfeccionament, 1 hora i 30 minuts per a tothom i la de competició pot durar fins a 2 hores i 30 minuts. En tots els nivells es pot escollir entrenar entre un, dos i tres dies a la setmana. “Amb aquests horaris i números de persones en pista el que ens interessa és que el jugador i la jugadora mantingui sempre la concentració, la motivació i estigui fent esport i s’ho passi bé. Els nens i les nenes abans de passar a la fase de competició, fan la precompetició, que no són tantes hores, adaptem l’horari al ritme del grup i fan 30 minuts de físic perquè aguantin bé l’entrenament” ha dit Calvo.

Jordi Calvo ha afegit que “en tot moment ens adaptem a les restriccions sanitàries de la Covid-19. Els nens i les nenes sempre van acompanyats per entrenadors titulats i entrenadores titulades”.

Per a més informació o apuntar-se al curs 2021-2022 de l’Escola de Tennis s’ha de trucar al Club Tennis Cubelles, 93 895 62 05 o a ctcubelles@ctcubelles.com


Club Tennis Cubelles
Tel. (93) 895 62 05​
ctcubelles@ctcubelles.com
http://www.ctcubelles.com/

Club Tennis Cubelles