Kids&Us: anglès a partir d’1 any

Últimes places per matricular al teu fill/a a Kids&Us Cubelles, Sant Pere de Ribes i Sitges!

Recordes com vas aprendre a parlar quan eres un nadó? Ara imagina’t que poguessis aprendre un idioma nou de la mateixa manera.

Kids&Us ha desenvolupat una metodologia d’aprenentatge de l’anglès única i provada per a nens i nenes d’1 a 18 anys. El mètode Kids&Us ha revolucionat la manera d’aprendre l’idioma, basant-se en una immersió lingüística total i la reproducció del procés natural de l’adquisició de la llengua materna.

El mètode Natural English s’adapta a les necessitats de cada edat

Kids&Us aprofita la capacitat innata dels nens i nenes per desxifrar el llenguatge i els introdueix en una experiència d’aprenentatge basada en els sentits i les emocions.

Amb els més petits, l’experiència es basa en el joc, una eina infal·lible perquè aprenguin gairebé sense adonar-se i perquè l’anglès s’incorpori en les seves vides de manera natural. A més, gràcies a un ampli univers d’activitats complementàries, podran experimentar amb el llenguatge dins i fora de les aules.

A Kids&Us el mètode creix i evoluciona al mateix ritme que els alumnes, adaptant-se a les necessitats i interessos propis de cada edat, preparant-los per a obrir les portes del seu futur. Un camí que podran afrontar amb major seguretat adquirides unes altes competències lingüístiques en anglès.

Reserva ara la teva plaça!

La seguretat dels alumnes ha estat un factor prioritari en la configuració d’aquest nou curs 2021-2022. Kids&Us Cubelles, Sant Pere de Ribes i Sitges compleixen amb totes les mesures de seguretat plantejades per les autoritats sanitàries competents, que fan del centre un espai segur.

CENTRES KIDS&US
Kids&Us Cubelles, tlf. 640 16 92 85
Kids&Us Sant Pere de Ribes, tlf. 661 30 73 23
Kids&Us Sitges, tlf. 661 62 92 74