30 anys d’experiència amb la venda de productes per a la construcció i reforma de les llars

Materials per a la construcció del Garraf, S.L és una empresa amb més de 30 anys d’experiència oferint i recomanant productes per a la construcció i reforma de les llars. Actualment compta amb més de 4.000 articles i darrerament també s’hi ha inclòs un departament per a cuines. Aquesta diversitat de producte queda dividida en tres espais: un ampli magatzem, una ferreteria i l’exposició on hi ha una extensa mostra de gres, material per a banys, cuines, varietats de parquet i un llarg etcètera. Tot això amb una especial atenció personalitzada.

Un dels responsables de MatGarraf, Josep Maria Trenzano, ha manifestat que a l’empresa treballem amb tota mena de material per a la seva llar, ja sigui productes que es necessiten per l’interior de cuines, banys, paviments de gres, parquets, toves, ceràmiques, rajoles… i pel que fa a productes per l’exterior, comptem amb tancaments, aïllaments, terres pel jardí i tanques. També fem servim productes amb instal·lació com cuines (que fa uns dos anys que hi treballem i ens està funcionant molt bé), impermeabilitzacions i conductes de ventilació per pàrquings. Tot això sempre amb la garantia de les fàbriques. A banda, gaudim d’una estreta col·laboració amb més de 200 professionals als quals podem recomanar amb tota la confiança per deixar el client en bones mans.

La política d’empresa aposta per productes propers, ja sigui perquè es busquen uns estàndards quant a qualitat, una atenció més àgil relacionada a la postvenda o bé per a fomentar el consum de km 0. Encara que tenim productes que venen d’altres països (com és el cas de les cuines, que són materials de molta qualitat que provenen d’una marca prestigiosa d’Alemanya) el que més ens interessa és oferir productes de proximitat perquè els clients sentin que allò que compren s’ha creat al seu voltant i així també promoure el consum del nostre territori, ha explicat Trenzano.

Josep Maria Trenzano: “Materials per a la construcció del Garraf ofereix producte de qualitat-preu, de proximitat i serveis d’assessorament personal”

El responsable de MatGarraf, ha assegurat que el servei de l’empresa sempre busca l’excel·lència i en tot moment la clientela disposa i rep l’assessorament de l’equip. També ofereixen preu-qualitat de grans marques amb les quals tenen relacions des de fa molt temps. Som professionals en aquest sector i amb les fàbriques que col·laborem sempre treballem amb bons materials i junts fem el seguiment amb el comprador i la compradora per donar-li un bon servei. Des de principi d’any fins ara hi ha hagut una pujada de preus disparats en relació amb les matèries primeres del sector, sobretot amb el material de construcció que deriva del metall, que no para de pujar; el preu de la fusta i el plàstic creiem que s’està aturant. De totes maneres, MatGarraf ofereix preus accessibles en relació amb la qualitat, ha dit Trenzano.

Destacar que l’any 2020 durant el confinament provocat per la Covid-19 moltes persones han aprofitat per reformar la seva llar. MatGarraf ha sigut una de les empreses que no han parat de treballar. Trenzano ha afegit que des del 2019 al 2021 les vendes cada vegada són superiors. Tenim molta competència del mateix sector a la zona i que la nostra empresa estigui posicionada entre tantes empreses és una fita. Aquests dos últims anys les vendes van per sobre de l’esperat.

Materials per a la construcció del Garraf, S.L. va obrir les portes l’any 1984 sent una cooperativa (SCCL.) i enguany s’ha transformat a Societat Limitada (S.L.). Compta amb un equip dinàmic i professional i dona servei tant a professionals del sector com a particulars. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web www.matgarraf.com o visitar les seves instal·lacions.


MATGARRAF
Eusebi Millán núm. 9
Polígon Industrial Les Roquetes
Vilanova i la Geltrú 08800 (Barcelona)
Horaris: De dilluns a divendres de 7:30 a 13h i de 15 a 19h. Dissabtes de 9 a 13h.
Telèfon: 93 814 06 25 / Fax: 93 893 67 00
Correu electrònic: info@matgarraf.com
www.matgarraf.com