4 Consells per agilitzar la venda del teu habitatge

Si estàs llegint aquesta guia és perquè has fet el pas de plantejar-te vendre el teu immoble.

Sabem que vendre casa teva és una decisió important. Cal tenir unes nocions bàsiques per aconseguir els resultats desitjats. Nosaltres t’ho volem posar fàcil!

1. Millora l’aspecte del teu habitatge
Presta atenció a tots els detalls per augmentar el seu atractiu. Des de Serra, t’aconsellem arreglar tots els desperfectes i despersonalitzar l’habitatge, és a dir, neteja i retira els objectes personals. Els compradors han de poder imaginar-se vivint allà.

2. Posa un preu just
Un dels passos més importants per aconseguir vendre el teu immoble és decidir el preu correcte de venda. A Serra Grup Immobiliari disposem d’una eina que analitza el valor de mercat del teu habitatge. Fes clic aquí i valora el teu habitatge sense cap compromís.

3. Promociona el teu immoble
No oblidis que la primera impressió és molt important i és el que determina que un possible comprador segueixi amb el procés de compra.

– Home Staging: es tracta de decorar l’immoble per tal de treure-li el màxim partit i revalorar-lo. A Serra apostem i treballem amb aquesta tècnica de màrqueting.
– Realitza un reportatge fotogràfic professional.
– Anuncia’t als portals d’internet, és el primer lloc on les persones interessades a comprar visitaran.
– Dissenya cartells informatius i penja’ls a les zones més visibles i a les xarxes socials.

4. Negocia i gestiona el procés de compra
Prepara la documentació de l’habitatge, com per exemple, el registre de la propietat, el certificat d’eficiència energètica, l’ITE, etc. També has de tenir en compte les despeses i els impostos que s’hauran d’assumir.

Com has pogut comprovar, hi ha molts factors que determinaran la venda del teu immoble. Si vols assegurar-te una bona gestió i per un bon preu, confia en el nostre equip d’agents immobiliaris. A Serra Grup Immobiliari t’assessorarem i t’acompanyarem durant tot el procés de la venda.

Aconsegueix la teva valoració gratuïta


SERRA GRUP IMMOBILIARI

https://serra.immo/

Vilanova i la Geltrú
C. de Sant Pius X, 17
Tel. 938 14 17 51

Oficina Immobiliària
Rambla Principal, 26
Tel. 938 14 87 18

Vilafranca del Penedès
C. de Cal Bolet, 4
Tel. 938 91 55 91