Grans terrasses, piscina, serveis i més: així són els habitatges a Vilanova i la Geltrú

Les terrasses s’han convertit en espais molt demandats des que el Covid-19 va començar la seva expansió global. Poder relaxar la vista contemplant l’horitzó és un privilegi que s’ha tornat a indispensable per a molts. Pensant en satisfer aquestes necessitats, la promotora AEDAS Homes ha tornat a apostar per les àmplies superfícies descobertes en el nou projecte que ha posat en marxa a Vilanova i la Geltrú.

Panarea, com així es diu aquest projecte situat a 5 minuts de la mar, compta amb terrasses que oscil·len entre els 20 i els 82 m² i que proporcionen una sensació incomparable als propietaris d’aquests habitatges. La promoció disposa de tipologies de 2, 3 i 4 dormitoris en un edifici en torre que, des de la planta 7, amb vista sobre el mar que es poden gaudir des d’aquests espais descoberts de gran superfície.

A més, en Panarea s’han previst baixos amb jardí privat per als que volen tenir un racó verd a casa. Com a zones comuns compartides entre els habitatges del projecte, l’edifici també està equipat amb pàrquing per a bicicletes, zona infantil, garatges i trasters.

A un pas de tots els serveis

Panarea forma part d’Illa Nova, un sector ubicat en una localització privilegiada dins de Vilanova i la Geltrú. Considerat com una de les àrees d’expansió natural de la ciutat, el sector es troba a tan sols 200 metres de la riba de la Mediterrània i a un pas de serveis de primera necessitat: escoles, supermercats, centres comercials, ràpids accessos a carreteres i opcions de transport públic formen part de barri. Per arribar a l’estació de Rodalies de Vilanova i la Geltrú, per exemple, només calen 8 minuts a peu.

A més, entre els carrers d’Illa Nova apareix un carrer de vianants i diverses zones enjardinades, trobant-se en les proximitats un dels llocs on l’Ajuntament de la ciutat organitza festes i esdeveniments populars.

Habitatges per a tots els gustos

En l’enclavament excepcional d’Illa Nova AEDAS Homes té a la venda altres promocions d’obra nova. Entre elles, Baret, on també s’han incorporat àmplies terrasses amb baranes de vidre per facilitar l’entrada de llum natural als interiors. Per a més comoditat, els propietaris d’aquestes opcions de 2 i 3 dormitoris -amb àtics i baixos amb terrassa inclosos- també gaudiran de garatge, traster i aparcament per a bicicletes en cas que es desplacin per la ciutat pedalejant.

Mateix nombre de dormitoris ofereix la promoció Tegea, en la parcel·la contigua a Baret. L’arquitectura destaca per les seves línies rectes, les terrasses i els grans finestrals a tan sols un parell de minuts de el port i la zona de platja de Vilanova i la Geltrú. Molt a prop de la Mediterrània apareixen també els habitatges de 3 i 4 dormitoris de Bonpland, totes amb terrassa i increïbles vistes a la mar des d’algunes d’elles. A més de pisos en alçada, aquest projecte incorpora àtics i baixos amb jardí per gaudir del clima mediterrani en qualsevol època de l’any.

Per finalitzar la seva oferta d’habitatges a la zona, AEDAS Homes té en comercialització el projecte Pizan, amb habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris. Les terrasses disposen de baranes de vidre que, a l’igual que a Baret, permeten que la llum es coli en cada un dels racons de l’habitatge per augmentar el confort i benestar dels propietaris.

S’ha començat l’entrega d’habitatges de Tegea, Baret es farà en breu, mentre que s’han iniciat els treballs de legalització de la promoció Bonpland. Patmos oferirà tipologies de 2, 3 i 4 dormitoris amb àmplies terrasses i zones comuns compostes per piscina exterior i zona infantil. Nou Eixample Mar i Humboldt, també projectes de la companyia a Illa Nova, ja s’han venut per complet i els veïns han començat a gaudir de les seves noves cases després del lliurament de claus.

Tots els projectes de la promotora compten amb acabats i materials de qualitat perquè l’experiència de viure’ls sigui òptima, i ofereixen diferents opcions de personalització amb les d’adaptar l’habitatge als gustos i necessitats de cada comprador. A més, la sostenibilitat i les mesures d’eficiència energètica són també molt presents, fent de la cura de l’entorn un dels pilars fonamentals de la companyia i les seves promocions.


AEDAS Homes
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 900 26 40 96
https://www.aedashomes.com/

Aspecte exterior de Baret

En els salons de Tegea destaca la llum natural

Les terrasses de Panarea tenen entre 20 i 82 metres quadrats

El sector d’Illa Nova es troba a 200 metres de la mar