Gremi de Constructors del Garraf

El Gremi de Constructors del Garraf, és una organització sense ànim de lucre sorgida l’any 1977 i que aglutina en l’actualitat prop de la totalitat de les empreses del sector de la construcció del Garraf.

Avui en dia ens hem consolidat gràcies a la confiança dipositada per totes les empreses que conformen el nostre Gremi, com l’interlocutor i representant del sector de la construcció a la comarca.

El Gremi des dels seus inicis, sempre sota la premissa del seu caràcter no lucratiu, ha assumit una sèrie d’objectius que han anat marcant la seva història, i que encara avui en dia es mantenen.

El Gremi actua com a representant, interlocutor i transmissor, defensant les necessitats del sector i els interessos professionals dels afiliats en tots els seus aspectes i especialment davant les administracions públiques i la resta d’entitats empresarials i sindicals.

Assegurar el diàleg permanent i constructiu amb les diferents associacions o sindicats de treballadors, amb la finalitat d’obtenir una bona convivència en el si de l’empresa i intervenir quan sigui necessari, en les negociacions dels convenis col·lectius.

Intervenir en els conflictes que en matèria laboral puguin presentar-se, tractant les solucions amb les autoritats competents.

Qualsevol qüestió que es consideri necessària per a la defensa dels interessos dels membres de l’Associació.

Tenint com a base aquests objectius, el Gremi en els últims anys ha encetat una tasca molt important en la lluita per rebaixar la taxa d’accidents laborals a les obres, impartint en la seva seu un seguit de cursos en matèria de Prevenció de Riscos Laborals que són obligatoris per a tots els treballadors que ja treballen o volen treballar en el sector. Els cursos són subvencionats i dirigits al personal tant si està en actiu com si es troba en situació d’atur, així com si està treballant en un altre sector i vol canviar al de la construcció.

Al Gremi de Constructors del Garraf sabem de construcció, per això posem al servei dels nostres agremiats totes les eines necessàries per maximitzar la competitivitat de les seves empreses, a la vegada que tractem els seus problemes d’una forma personalitzada.

Cursos amb matrícula oberta:

  • Prevenció de Riscos laborals en construcció 20 h. (Subvencionat)
  • Prevenció de Riscos laborals, Nivell Bàsic 60 h Recurs Preventiu. (Subvencionat)
  • Plataformes Elevadores
  • Carretons Elevadors

Gremi de Constructors del Garraf

Tel.: 93 893 33 66 mòbil 650 73 20 97
Correu electrònic: gremi@gremiconsgarraf.cat
Rbla. Exposició, 105 local 3
08800 Vilanova i la Geltrú
http://www.gremiconsgarraf.cat/

De dreta a esquerra, Alfred Contreras-President del Gremi; Teresa Gil-Gerent; Josep Maria Santacana-Advocat i Secretari del Gremi.