IMPERGA, empresa especialitzada en les solucions d’alta qualitat per a la construcció

IMPERGA fa més de tres dècades que treballa exclusivament per oferir tot tipus de solucions impermeabilitzants per a habitatges i edificacions amb l’aplicació de l’última tecnologia i una alta qualitat de materials de la construcció. L’objectiu principal de l’empresa vilanovina és oferir un assessorament tècnic i de qualitat als seus clients a més a més de proporcionar els productes més adequats per a cadascuna de les seves necessitats.

L’equip d’IMPERGA dedica un esforç diari a la seva aposta per l’actualització i la formació constant en aquest àmbit. D’aquesta manera, el client pot trobar en l’equip tècnic d’IMPERGA informació i assessorament sobre tots els productes possibles i existents del mercat, identificant clarament quins són els més adients i òptims amb la intenció d’aconseguir un resultat d’alta qualitat i les màximes garanties. IMPERGA treballa per a particulars i per a empreses al costat de DISMACOAT, una empresa que ja compta amb més d’una dècada d’experiència totalment especialitzada en el subministrament, venda i distribució de productes específics per a la construcció.

A través de les xarxes socials i des de la pàgina web, IMPERGA i DISMACOAT apropa als seus potencials clients les millors solucions per a les filtracions i les humitats en edificacions i un ampli catàleg de resultats exitosos que ja han aplicat al sector de la construcció. L’experiència de més de 32 anys al servei del sector de la construcció són el millor aval d’aquesta empresa, juntament a la satisfacció dels clients.


IMPERGA

Rambla Països Catalans. 10 Nave 22
008800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona
Tel: 938 11 51 46 | Fax: 938 11 51 47
info@imperga.es | info@dismacoat.es
http://imperga.es/