Clínica Dental Solé: els avantatges de l’ortodòncia invisible

L’avenç de la tecnologia en ortodòncia ha fet un gran salt endavant amb les fèrules invisibles, que estan substituint als brackets tradicionals. Aquest nou sistema té múltiples avantatges, el principal és que són pràcticament imperceptibles a la vista. Però també guanyen en comoditat i eficàcia a la neteja, perquè es poden treure i posar amb molta facilitat, eviten possibles irritacions provocades pel metall del mètode tradicional i el més important, al ser d’un material molt modelable permet canviar els alineadors perquè les peces dentals estiguin en moviment constant en la direcció desitjada.

De tot plegat, en parlem en aquesta entrevista amb la dra. Laura Sancho, especialista en ortodòncia de la Clínica Dental Solé. Amb ella repassem els principals beneficis d’aquesta tècnica, que conjuntament amb les aplicacions digitals faciliten el treball dels facultatius, però també els i les pacients poden veure amb tota fiabilitat quedarà la seva boca després del procés.

La Clínica Dental Solé, a l’avinguda Cubelles, 30, de Vilanova i la Geltrú, dirigida per la dra. Maria Lluisa Solé, té una trajectòria de 20 anys a l’avantguarda dental. Es distingeix per oferir materials de la màxima qualitat i formació constant del seu personal, amb una tecnologia d’acord a les necessitats reals per a un tractament excel·lent.

Entrevista a la Dra. Laura Sancho, especialista en ortodòncia a la Clínica Dental Solé


CLINICA DENTAL SOLÉ
C. Cubelles 30
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 938 15 26 41
Whatsapp: 660 50 98 58
www.cds.cat