Clínic@udio, qualitat i confiança

Clínic@udio és un centre auditiu de recent creació, ubicat a Vilanova i la Geltrú, que té com a principal objectiu millorar la vida dels seus clients. Mitjançant la qualitat, el servei i la confiança, els experts de la Clínic@udio volen cobrir totes les necessitats auditives dels clients. La prioritat en les visites, la utilització de tecnologia molt avançada, i escoltar els problemes de les persones que s’apropen al centre són les principals qualitats que Clínic@udio vol transmetre a la ciutadania de la comarca del Garraf. Precisament, la seva diferenciació respecte a altres clíniques és el servei cap a les persones i donar resposta a les seves necessitats auditives.

Fins l’entrada del client a la clínica fins que surt per la seva porta, tots els detalls de la seva atenció són imprescindibles. Per això, han apostat per espais amplis i lluminosos i per la comoditat amb la intenció que el client pugui confiar en els seus professionals de l’audició. En aquest sentit, ofereixen la possibilitat de realitzar proves auditives per obtenir la màxima informació possible sobre els problemes que pugui tenir el client i fer un estudi exhaustiu al respecte. En aquest cas, la pro activitat de les persones que entren a la clínica també és fonamental per ajudar a dur a terme aquest estudi. La clínica, a més, disposa dels productes de totes les primeres marques del mercat i els seus professionals sempre busquen la millor opció per al client.

Qualitat i servei són els trets per excel·lència de la nova Clínic@udio


CLÍNIC@UDIO
Rambla Principal, 93 de Vilanova i la Geltrú
08800 Vilanova i la Geltrú

DEMANA CITA als telèfons 93 139 75 71 o 643 783 735

www.clinicaudio.es