David Centre de Massatges i Teràpies: “La nostra prioritat és el teu benestar mental i físic”

  • Clínica especialista en totes les tècniques de la Medicina Tradicional Xinesa

David Centre de Massatges i Teràpies va inaugurar-se fa 10 anys després d’un projecte personal del terapeuta i naturòpata David Sánchez. La clínica és especialista en totes les tècniques de la Medicina Tradicional Xinesa com acupuntura, osteopatia xinesa, Tui Na, cinesiologia, reflexologia, auriculoteràpia, drenatges limfàtics, ventosateràpia, tractaments amb bambú, pedres calentes, entre altres. Treballen amb productes naturals i la prioritat principal és el benestar emocional, mental i físic de les persones.

Sánchez és tutor de la Fundació Europea de la Medicina Tradicional Xinesa i gràcies a la seva filosofia centrada en l’energia vital, als seus anys de formació i d’experiència professional, ell i el seu equip de professionals han ajudat a milers de persones amb el seu benestar.

Com definiria tots aquests anys de professionalitat?
Hem treballat moltíssim per aconseguir el que tenim ara. No ha sigut fàcil perquè tot ho hem aconseguit a base d’un gran esforç personal i econòmic. Ningú m’ha regalat res, he estudiat molt per adquirir coneixements i aplicar-los amb professionalitat. En aquesta clínica treballem amb totes les tècniques de la Medicina Tradicional Xinesa, ja que considero que totes són importants. Estic molt orgullós perquè he aconseguit els objectius que m’havia proposat, he guanyat la confiança de milers de pacients i treballo contínuament perquè la meva filosofia de vida arribi a totes les persones.

Les persones que treballen amb mi són professionals amb capacitats acadèmiques per donar un bon servei. Darrere de cadascun dels pacients estic jo, en saber que s’ha de fer i com s’ha de fer. Cada pacient té un tractament adaptat a les necessitats del seu cos. Treballem amb productes naturals i d’altres propis de la casa Obbarahouse, per exemple, la crema “Esencia de la Cruz”, creada per mi amb composició natural.

Quins beneficis té la Medicina Tradicional Xinesa?
Té molts beneficis per la ment, el cos i les emocions. Al llarg de l’experiència, he comprovat que els principals son regular, equilibrar i controlar una inflamació i en l’àmbit psicològic, estimular i canviar l’energia negativa a positiva de les persones. Totes les teràpies tenen el seu valor i la Xinesa és un complement més, una alternativa molt valorada per a tot el món.

L’acupuntura és una de les tècniques més conegudes de la Medicina Tradicional Xinesa. Quins beneficis té?
Estudiant acupuntura em vaig adonar que aquesta no només treballa patologies, sinó que també la part energètica de les persones. Amb l’acupuntura hi ha una fase en la qual el i la pacient fa un canvi energètic, allibera les tensions i es generen bones energies. És una tècnica molt bona per tot el que té a veure amb el sistema nerviós i al mateix temps, desinflama el mal que estigui present en el cos. Activem els fluxos sanguinis i a través de l’agulla, estimulem a la neurona i aconseguim inhibir la transmissió del dolor.

En la nostra clínica no hi ha una tècnica popular, totes són ben acollides.

Arran de la pandèmia heu augmentat els protocols d’higiene?
No, perquè sempre hem mantingut una higiene disciplinaria, ja que és molt important i necessari per a nosaltres. Hem estat per davant d’aquestes mesures de la Covid-19. Abans que vingués la pandèmia, nosaltres ja utilitzàvem mascareta, higiene de mans, alcogel creat per mi, ambientador per desinfectar l’ambient, neteja constant de la clínica, etc.

Quines conseqüències creu que ha comportat la Covid-19 en relació amb el cos i la ment?
La pandèmia ha sigut una de les pitjors desgràcies que ha viscut la humanitat. Arran de la Covid-19, confinaments i restriccions, està demostrat que han augmentat les patologies mentals tant en joves com en adults, problemes d’insomni, ansiosos, trastorns compulsius, fòbies i molts més. Han augmentat els casos de lumbàlgies, dolors musculars, contractures, entre altres problemes que s’han trastornat en l’àmbit mental i físic.

Com s’han augmentat les patologies, creu què és necessari que tothom es faci una teràpia?
Sí. És molt important que totes les persones acudeixin a professionals a fer-se una teràpia natural per disminuir l’estrès, entre altres emocions que ha provocat la pandèmia. Primer de tot el que penso és que tothom ha d’anar al psicòleg per valorar què ha après de la pandèmia i què ha passat durant aquest període de temps.

Creu que les persones estan més receptives a fer-se una teràpia?
Sí, perquè saben que necessiten ajuda per combatre els moments tan durs que han hagut de viure a conseqüència de la pandèmia. He ajudat a moltes persones a treure’s la por, a equilibrar el cos, la ment i a tenir-la activa i tranquil·la. Totes les teràpies les ha de fer una persona que estigui acreditada.

Formo part com a practicant registrat de la Plataforma Pro Ley MTCI (Medicines Tradicionals, Complementaries i Integrants) creada per la Fundació Teràpies Naturals (FTN), per defensar una llei en Espanya contra l’intrusisme de les MTCI, on es promou l’eficàcia de les teràpies naturals i s’afavoreix la bona praxi. Beneficia el dret constitucional a la llibertat de l’elecció terapèutica per part de la ciutadania, millorant els serveis de les MTCI amb garanties de seguretat, qualitat i eficàcia terapèutica.


David Centre de Massatges i Teràpies

C/ l’Estudi,15 amb cantonada C/Santa Anna, 73
Vilanova i la Geltrú
08800 (Barcelona)
Telf: 93 8 14 87 21 | 603 27 56 24
terapiasvilanova.mtc@gmail.com
www.davidterapiasvilanova.com