El tió i el pare Noel, protagonistes del Nadal a Bellvei

Els tions i el pare Noel seran els grans protagonistes de les activitats nadalenques d’aquest any al municipi, i tots ells apareixeran als boscos dels voltants. L’entitat Tafaners de Bellvei torna a proposar un any més anar a caçar tions a l’activitat ‘Anem a buscar el tió’, dissabte 11 de desembre. Serà un matí en què els més petits i els seus familiars sortiran a trobar el seu tió al bosc de la Muntanyeta. Un cop totes les famílies tinguin el seu respectiu tió, tots plegats podran esmorzar al local dels Tafaners. Per participar-hi i saber-ne tots els detalls, cal enviar un missatge directe a través del seu compte d’Instagram, @tafanersbellvei, o del seu correu electrònic.

Al nucli de Baronia del Mar també hi haurà activitats al bosc. En aquest cas serà a ‘El bosc màgic de Bellvei’, en què els infants del municipi i de tot el Penedès podran visitar la cabana del Pare Noel, entregar-li en mà la carta i participar a les diverses activitats que tenen preparades els elfs que l’acompanyen. El bosc estarà situat al centre cívic la Muga i estarà obert els dies 18, 19, 20, 21 i 22 de desembre, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. La durada de les visites serà de 45 minuts i cada grup estarà format per un màxim de 10 infants, cada un acompanyat per un adult. Per participar a aquesta activitat, que és totalment gratuïta, s’ha de reservar plaça prèviament enviant un missatge al correu electrònic de l’Associació Raúl Nieves o a través de WhatsApp al telèfon 661409412.

Els propers dies a Bellvei també s’hi podrà gaudir de tot de tallers als centres cívics del municipi. Per als infants, dimecres 1 de desembre, a les 17 h a la Muga es farà el taller de Rudolf, que es repetirà divendres 17 a les 17 h a la Patronal. També per als més petits es farà un taller de boles de Nadal, dimecres 15 a les 17 h a la Patronal. I per als adults, divendres 3, a les 18 h a la Patronal, es farà el taller de corones de Nadal; i divendres 10, a les 18 h a la Patronal, també hi podran aprendre a fer boles de Nadal.


Ajuntament de Bellvei

http://www.bellveidelpenedes.com/