XARXA WI-FI OBERTA I GRATUÏTA

Els mercats municipals de Vilanova i la Geltrú estrenen una xarxa wi-fi per a paradistes i clientela

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 28-12-2021

Mercats Municipals.  Eix

Mercats Municipals. Eix

El Mercat del Centre i el Mercat de Mar disposen d'un nou servei per a la seva clientela, una xarxa wi-fi oberta i gratuïta que permetrà als usuaris dels dos equipaments municipals poder consultar internet de forma àgil i còmoda des dels seus dispositius. Els mercats municipals incorporen aquesta nova eina i s'afegeixen d'aquesta manera a la xarxa d'equipaments de Vilanova i la Geltrú amb connexió wi-fi com són els centres cívics, biblioteques i escoles municipals, entre d'altres.

La inversió que ha fet la regidoria de Producció 1r Sector i Mercats Municipals també inclou una connexió exclusiva per als paradistes dels dos equipaments que els permetrà treballar online també des dels mercats per poder fer comandes, rebre encàrrecs, però també per a la comptabilitat diària dels propis negocis, ja que moltes de les caixes tenen connexió a la xarxa i necessiten internet per quadrar els exercicis.

El regidor de Producció 1r Sector i Mercats Municipals, Jaume Carnicer, ha explicat què suposa aquesta novetat als mercats: “vivim connectats contínuament per consultar les notícies, per parlar amb la nostra gent, així que en un lloc on acostumes a estar una estona, perquè has d'esperar el teu torn, puguis tenir garantida aquesta connexió, doncs és una aposta i un servei més per a la clientela dels mercats”. Carnicer també destaca que aquesta iniciativa beneficia especialment als paradistes: “actualment és necessari internet per a qualsevol aplicació i gestió que es fa, així que vam creure que era important que els paradistes poguessin tenir una xarxa comuna i que no haguessin de contractar cadascun la seva pròpia connexió”.

Les transaccions amb targetes a les parades són el gest més habitual en les compres als mercats municipals, així que la regidoria considera que aquest nou servei és un pas bàsic en la modernització d'aquests equipaments: “tot i ser equipaments pràcticament centenaris, han d'estar al dia en serveis i possibilitats, hem de garantir que sigui fàcil comprar i treballar als mercats municipals i és una manera més de tenir els dos mercats connectats”.

 


Monogràfic patrocinat per la Regidoria de Producció Primer Sector i Mercats municipals de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!