HOQUEI PATINS

Elñ C.P. Vilanova cau derrotat a Vic en partit ajornat de la 5èna jornada de l' OK. LLiga

Llorenç Mateo 09-11-2004 23:04 Lectures 138

Arxivat a:

El Roncato Vic ha derrotat al C.P. VIlanova Ull Blau per 3 gols a 1, en l' encontre disputat aquest vespre en la capital d' Osona i corresponent a la 5ª jornada de l' OK LLiga, ajornat en el seu dia per la participació de la Selecció Catalana en el Mundial "B" de Macau.

El partit dirigit pels col.legiats Srs. Vidal i De la hera, ha començat força bé pels vilanovins que en els primers minuts han marcat el ritme de l' encontre, però ha estat Pujades en el minut 12 qui obria el marcador pels locals.

El joc s' ha anat equilibrant i en el minut 18 J.Mª Ordeig ampliava la diferència pels locals i amb aquest resultat de 2 a o s' arribat al descans.

En la segona part els vigatans han sortit amb molta força i Corominas feia el tercer gol en el minut 5. A partir d' aquí el Vilanova ha despertat i M.A. Sànchez feia el gol de l' honor en el minut 11 i mig, marcador aquest que ha estat el definitiu.

El resultat es just pels mèrits d' uns i d' altres , ja que , un cop més, el Vilanova ofereix una mança total de "punch" especialment en els seus desplaçaments, tal com disortadament va sent noma en les darreres temporades.


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres