Pretemporada UE Sitges

La primera edició es queda a casa

L’equip de Toni Salido i Sergio Alcaráz guanya el Torneig de Festa Major 2022, Memorial Jaume Serra

UE Sitges A – Santfeliuenc. Toni Muñoz

La pretemporada del Sitges A

UE  Sitges 2 - UE Sarrià 1

Cap de setmana intens pel primer equip sitgetà, començant el darrer dijous amb la presentació de la primera edició del Memorial Jaume Serra dintre del format del torneig de La Festa Major 2022,  plena d’emotivitat que amb la sacada d’honor per part de la seva vídua i nets del que fou regidor d’esports a Sitges, en Jaume Serra, s’iniciava el que a la fi fou un molt bon partit tot i els pocs dies de rodatge dels dos equips, un Primera Catalana, el Sarrià i un Segona Catalana, el Sitges A, van oferir un joc entretingut i vistós.

S’avançava l’equip que aquesta temporada torna a la samarreta blanca i el pantaló blau amb gol de Carlos Henarejos al minut 42, de penal empatava l’equip barceloní, quan més estava atacant l’equip sitgetà, minuts abans M. César l’havia tingut i clara però va faltar encert de penal en aquest cas favorable al Sitges, la nova incorporació Marti Mañé donava el triomf i el torneig al seus després de jugar molts minuts sense cap de mena de desperdici un bon futbol.

UE Sitges A 2 – Santfeliuenc 2

Diumenge aquest Sitges B tornava a jugar en aquest cas davant un Santfeliuenc del seu grup jugant un partit en que tot i l’empat a dos final l’equip va gaudir d’ocasions tan a la primera com a la segona meitat, Victor Morillas avançava al Sitges amb un gran gol al 28, empatant ells set minuts més tard al 35, a la segona meitat quan més atacava el Sitges arribava el gol visitant el 1-2 al 71, a partir d’aquí l’equip sitgetà donava un pas de gegant amb la intenció de no perdre, gaudint d’ocasions per poder guanyar i bé, el gol de l’empat arribava al 83 fet per Sacris que sortia a la segona meitat.

Per aquests dos encontres el cos tècnic format per Toni Salido i Sergio Alcaraz contaven amb aquets jugadors:

Lucas Cajes, Cols, Rovira, Musa, Mañé, Rovira, Javi, Sacris, Morillas, Jota, Doblas, Carlos, Nito, Molina, Gámez, Eville, Over, César, Font, Gerard, Victor, Pau i Geri.

Vista Alegre 4 – UE Sitges B 1

Tot i la derrota és cert que l’equip Alex Villagordo no jugava gens malament, davant un Vista Alegre del tot encertat de cara a barraca.

L’equip sitgetà juga aquest diumenge un altre edició del memorial Garcia Munté al punt de les 19 hores davant l’equip de Manel Rodríguez, el Moja.