Segueixen les bones sensacions

L’equip sitgetà remata la pretemporada a Prades amb victòria davant el Montblanc remontant a la segona meitat un 2 a 1

Plantilla de l'UE Sitges A. Eix

CF Montblanc 2 – UE Sitges A 5

Tercera victòria de pretemporada de l’UE Sitges en aquest cas a Prades davant el Montblanc en un partit que tot i que s’avançava al marcador amb gol de Geri veuen com s’anaven al descans per darrera amb un 2 a 1 favorable als locals, reaccionant a la segona meitat amb un bon futbol i efectiu de cara a barraca i d’aquesta manera posar punt i final amb un bon triomf l’stage a Prades per 2 a 5.

Els gol de Sacris de falta, dos de Carlos que sortia després del descans i el de Victor Morillas finiquitaven un partit ben jugat per part dels de Toni Salido i Sergio Alcaraz, tot davant un Montblanc que sobretot als primers 40 minuts va saber aturar a un Sitges que va trobar els seus espais en moments determinants.

D’aquesta manera tanquen la preparació a Prades de la millor manera en un cap de setmana molt aprofitable per l’equip sitgetà a 15 dies de l’inici del campionat de lliga.

El cos tècnic contava amb aquets jugadors: Nito, Mussa, Marc Cols, Rovira, Mañé, Javi, Jota, Geri, Pascua, Doblas, Victor Morillas, Lucas, Dani, Molina, Carlos, Sacris i Font.

L’equip tanca la pretemporada de partits de preparació aquest diumenge dia 11 a Reus, l’hora d’inici al punt de les 19 hores.

Memorial Garcia Munté

El Garcia Munté se’n va cap a Monja

El Sitges B de tercera Catalana cau davant l’equip que entrena en Manel Rodríguez, el Moja, de Segona Catalana per 1 a 5 en la XLIX Edició del Memorial Garcia Munté.

UE Sitges B 1 - AE Moja 5

Dos gols a la primera meitat i tres a la segona feien que l’equip d’Alex Villagordo perdi el segon partit disputat de la pretemporada tot i que las derrotes han estat amb conjunts de superior categoria, el gol del Sitges el va fer Max, ressaltar que malgrat això es va poder veure un Sitges intentant jugar la pilota però potser li va faltar una mica més en defensa.

Abans de l’inici del partit va rebre homenatge el magnífic capità Rafa Garcia que deixava la pràctica del futbol al final de la darrera temporada.

Per aquest partit Alex Villagordo contava amb aquests jugadors: Jarek, Enric, Guille, Christian, Edgard, Gerard, Bruno, Conza, Alex Rodríguez, Carles, Silva, Jus, Hugo, Max, Alejandro, Pau, Gerard i Javi Aroca.