Empat final a Reus en el darrer test de la pre-temporada de l'UE Sitges

Segueix la ratxa del Sitges B davant la Penya

Plantilla de l'UE Sitges A. Eix

Reddis 2 – UE Sitges A 2

Alejandro Pascua i Alejandro Sacristán marquen el gols per l’equip sitgetà.

El Sitges de Toni Salido i Sergio Alcaraz tancava la pretemporada amb empat a dos al camp del Reddis de primera Catalana després de jugar un partit molt exigent però que van fer ho d’una manera satifactòria.

Un Sitges que començava de la millor manera ja que al minut 10 Pascua posava el 0 a 1, incrementant l’avantatge Sacris al minut 19 i tot que al descans s’anavan amb el 0 a 2, Nito aturava una pilota de gol abans abans de acabar la primera part.

Dos gols de Reddis molt seguits 59 i 70 posava l’empat en uns minuts en que els locals s’havien tret la son de les orelles i ens compassos del matx molt emocionats, la va tenir Victor Morillas disposant d’una gran ocasió per tornar a posar als seus per davant però també la tenia el Reddis arribant a la fi amb el 2 a 2 després de jugar un partit del tot entretingut en una pretemporada de partits de preparació amb tres victòries i dos empats.

Nito, Monté, Rovira,Mañé, Javi, Musa, Sacris, Font, Pascua, Doblas i Dani, també jugaven Lucas, Victor Morillas, Geri i Carlos.

Comença la lliga

Aquest dissabte 17 de setembre a partir d’un quart de sis arriba l’hora de la veritat per aquest Sitges A, reben a tot un històric que ha anat a menys com és el Gavà en la primera jornada del subgrup 3 B de la Segona Catalana.

Penya Jove 2 – UE Sitges B 4

Els dos gols de Gerard Fernández, Max, Geli i Bruno Sastiaga donen el primer triomf al Sitges de la pre-temporada.

El Sitges que entrena Alex Villagordo tanca la pre-temporada amb un merescut triomf a Les Roquetes.

Tot i estar poc encertats a la primera part, és cert que a la segona l’equip es va mostrat molt encertat sense cometre cap errada, tenint moltes ocasions de gol, sumant una victòria amb molt bones sensacions, mentre que la Penya Jove haurà de millorar i molt durant la lliga si vol mantenir la categoria.

Pel Sitges jugaven: Dorado, Enric, Christian, Guille, Edgard, Pol, Bruno, Conza, Raul, Gerard, Alex, Carles, Marc Silva, Juas, Gerard Fernámdez, Pau, Max i Alejandro.

El proper partit del Sitges B ja és de lliga, aquest dissabte al camp d’uns del cocos de grup, el Vilanova del Camí. L’hora d’inici a dos quarts de vuit.