Tres punts de lideratge

L’equip sitgetà sumava el seu tercer triomf consecutiu en un partit elèctric i ben jugat per l’equip de Toni Salido que ja és primer amb 9 punts

Plantilla de l'UE Sitges. Toni Muñoz

Vista Alegre 3 UD– UE Sitges A  5

Bon triomf del Sitges després de disputar un partit d’aquets que fan afició davant un Vista Alegre que va fer suar tinta als sitgetans, un Vista Alegre que en cap moment girava l’esquena al matx.

Dos gols matiners del sitgetans, el primer en una molt bona jugada iniciada per Midcley amb remat final de Jota al minut 6, el segon d’un dels destacats, Over, al minut 10, arribant la reacció dels locals escurçant diferències al 45, el 1 a 2, però ja en temps d’afegit per anar al descans una magnifica jugada de Alejandro Pascua servia perquè Edgar Doblas al 47 fes l’1 a 3 arribant al descans amb aquest marcador.

Donava per molt la segona part i sobretot emocions ja que l’equip local molt conscients de molt que es jugava ja que una derrota més els penalitzava molt, donaven un pas endavant, en una badada entre el porter i els defensors i Christian Luque apropava al seu equip amb el 2 a 3 al 73. En un altre magnífica jugada d’Alejandro Pascua serveix per un magnífic remat d’un Sacris que havia sortit poc abans fes el 2-4, instants després de falta a la frontal de l’àrea tornava a escurçar diferències el Vista Alegre amb el 3-4, i fins i tot gaudien d’un parell d’ocasions per poder empatar, de falta també però en aquest cas Pascua la clavava posant el definitiu 3 a 5 final en un partit en que l’emoció va estar servida fins el darrer segon.

UE Sitges A: Lucas Cajes, Montesinos, Rovira,   Over, (César 78) Edgard Doblas (Sacris 71), Rovira (Lucas 89), Geri (Jaume Font 83) Jota, Pascua, Mussa, Dani Midcley i Javi.

Ara toca el derbi comarcal

Partidàs el que jugaran el Sitges i el Cubelles aquest dissabte al punt de les 17’15 hores, dos equips amb molts números d’acabar jugant el Play-off d’ascens, un Cubelles que sap que es descansar, que dels tres partits disputats ha guanyat els dos de casa i ha empatat al camp del Moja, i un Sitges que suma tres victòries consecutives i és el nou líder d’aquest Subgrup 3B.