El gol protagonista

L’equip de Albert Villagordo mostra la seva superioritat amb el cuer, La Pobla de Claramunt i li clava un set

UE Sitges B – La Pobla de Claramunt. Toni Muñoz

UE Sitges B 7 – La Pobla de Claramunt 2

Molt superior es va mostrar el Sitges B davant el cuer en un partit en que el seu cos tècnic aprofitava per moure la banqueta i acabar golejant amb un futbol pràctic i amb arribada a una Pobla de Claramunt que molt ha de canviar si no vol acabar perdent la categoria, en la primera part va ser quan els visitants posaven mes oposició acabant amb un 0 a 2, amb gols de Alejandro de Pineda i Manu Muñoz però amb una segona part en que el Sitges trobava més espais i jugava a plaer.

Al minut 49 Gerard Fernández posava el tercer iniciant uns minuts golejadors del Sitges B que amb gols de Max Gili i Manu Muñoz posaven un 5 a 2 al minut 61, tot amb un bon futbol buscant les bandes. Max Silva al 74 marcava el sisè a partir d’aquí en uns minuts de desconnexió del Sitges en defensa La Pobla maquillava el marcador amb els seu dos gols, tancant el conte golejador sitgetà amb un gran gol de falta de Josep que deixava el 7 a 2, aconseguint el segon triomf consecutiu però en aquest cas davant un rival noble però molt fluix.

UE Sitges B: Javi Dorado, Raul, Alex, Alex Rodríguez, Max Gili (Guillermo 60) Josep, Alejandro de Pineda, (Pau Junyent 53) Christian Rodríguez, (Pol Navarro 71) Gerard Fernández (Hugo 79) Màxim Muñoz, Carlos Arrive i (Marc Silva 60).

El Sitges B viatja aquest dissabte per terres igualadines on jugaran a partir de les 16 hores davant un Montbui 10è a la taula amb 6 punts, dels 4 partits disputats suma dos triomfs i dues derrotes.