Tres bons punts

L’equip suma la primera victòria a camp contrari jugant molt ordenat amb gols de Josep i Bruno Sastiaga

Plantilla de l'UE Sitges B. Eix

Montbui 1 – UE Sitges B 2

Victoria del tot treballada de l’equip que entrena Alex Villagordo en un partit que es jugava al camp del Vilanova del Camí i en el que es jugava molt intel·ligentment per part de l’equip sitgetà aconseguint el tres primers punts fora d’Aiguadolç que demostra que l’equip es comença a trobar còmode amb el transcórrer de les jornades.

S’avançava el Sitges B al primer quart d’hora del matx amb el gol d’un Josep que està en ratxa golejadora, el 0-1 amb el que s’arribava al descans amb un joc realitzat molt ben controlat i ordenat per part dels del Garraf. L’empat arribava al minut 52 que sorprenia i de que manera i que servia perquè els de la Blanca Subur reaccionessin amb gol de Bruno Sastiaga li donava el triomf a un Sitges que va fer una mica més que guanyar els tres punts en joc.

UE Sitges B: Enric Brunat, Raul Barneda, (Alex González) Bruno Sastiaga, Alex Rodríguez, Max Gili, (Guillermo Fayos 56) Pau Junyent, (Hugo Pavia 65) Josep Sánchez, Christian Rodríguez, (Jaume Font) Gerard Fernández, Carlos Arive i Manu Muñoz.

Aquest dissabte a un quart de sis de la tarda el Sitges B rep al Badia del Vallès tot un desconegut pels del Garraf, ocupen el setè lloc a la taula amb 9 punts, dels 5 partits jugats ha guanyat 3 i perdent 2, conjunt que al seu terreny de joc ja sap el que és guanyar al Olivella i aquesta darrera jornada al Atl. Vilanova.