Un gran Sitges

Els de Toni Salido juguen un partit molt seriós davant de la Fundació Atl. Vilafranca i s’imposen clarament al marcador sent líders en solitari a la sisena jornada del campionat

Plantilla de l'UE Sitges. Toni Muñoz

Fundació Atl. Vilafranca 0 - UE Sitges 3

Partidàs el jugat pel primer equip de l’UE Sitges al municipal de Vilafranca davant una Fundació Atl. Vilafranca sense saber imposar la seva llei en un partit en que el gol encaixat al minut 4 marcava i de quina manera el desenllaç del matx degut a un futbol controlat i molt seriós sense patir cap mena d’angoixa del Sitges, que servia per sumar tres punts molt importants davant un rival que havia arribat en un gran moment de forma. D’aquesta manera l’equip sitgetà demostra la seva superioritat futbolística en terrenys de joc de grans dimensions, golejaven al Vista Alegre a domicili fent-ho en aquest cas al municipal Vilafranquí, tenint més dificultats a Les Roquetes en un d’aquest anomenats partits en que s’imposava per la mínima  així com al municipal d’Aiguadolç amb un triomf per la mínima i una derrota.

Molt aviat es posava per davant al marcador el Sitges, va ser a la primera que tenien al minut 4, la ficava César d’un fort xut al pal dret de la porteria després d’una recuperació de Geri, l’equip es va col·locar de meravella amb la possessió de la pilota arribant al minut 32 en un altre centre de César que li posava molt bé a Javi Lara i el seu remat es convertia en el 0-2, a partir d’aquí i sense donar espais l’equip seguia controlant el joc fins arribar al descans.

A la represa els locals donaven un pas endavant intentant les sortides, pressionant una mica més però ben controlat per un Sitges que havia llegit a la perfecció el guió del matx i sense patir massa dificultats al llarg del partit, al minut 89 una assistència d’Over per Pascua, aquest no perdonava posant el 0 a 3 i la sentència d’un partit molt seriós el disputat pel conjunt sitgetà.

UE Sitges: Lucas Cajes, Álvaro Montesinos, Gerard Rovira, César Gutiérrez, (Sacris 54) Geri, Javi Fernández (Over Ramos 83) Marti Mañé, Alejandro Pascua, Dani Midcley, Jaume Font, (Edgard Doblas 54) i Javi Lara.

Ara toca el Moja

L’equip del sitgetà Manel Rodríguez serà el proper rival del Sitges aquest dissabte al Municipal d’Aiguadolç, un Moja quart amb 10 punts, del 5 partits jugats ha guanyat 3, empatant 1 i perdent 1, amb 8 gols marcats i 6 encaixats, conjunt que es troba realitzant un magnífic inici de campionat i que serà tot un os ja que el seu tècnic en Manel coneix perfectament Aiguadolç i no ho posarà gens fàcil, per la seva banda el nou líder, l’equip de Toni Salido, malgrat tot i trobar-se més còmode amb espais ha de seguir en la mateixa línia i donar-ho tot al màxim possible en un terreny de joc on entrena i juga, el partidàs donarà inici a un quart de sis.