Aquest equip te molt de gol

Els d’Alex Villagordo destrossen al Badia del Vallès als primers quaranta minuts amb quatre gols i els rematen a la segona meitat

UE Sitges B 6 – Badia del Vallès 2

Un Sitges B molt superior golejava al Badia del Vallès els sitgetans finiquitaven el partit sobretot a la primera part començant molt forts, en cap moment tenien pietat del rival acabant arrodonint un molt bon partit demostrant que passen per un bon moment e intractables de cara a barraca a casa,  on en les dos darreres jornades han marcat 13 gols i d’aquesta manera sumen per victòries tots els enfrontaments jugats al municipal d’Aiguadolç  ocupant el tercer lloc a la classificació.

20 minuts aguantava l’equip visitant al Sitges B que al minut 20 amb un bon gol de Hugo Pavia obria la llauna i a partir d’aquí va començar a funcionar la maquina ofensiva dels sitgetans que amb gols de Max Gili al 25, Pau Junyent al 30 i Gerard Fernández al 40 amb els que es va arribar al descans amb pràcticament la feina feta.

A la represa el Badia del Vallès escurçava diferències al 67, la reacció del Sitges no es deixava sorprendre i Gerard Fernández tornava a veure porta posant el 6 a 1, tot i que el visitant Robert  ficava el segon pels seus al minut 90. Pau Junyent  de penal deixava el resultat final del 6 a 2.

UE Sitges B: Barrero, Raul Barneda, Alex González, Bruno Sastiaga, Alex Rodríguez, Max Gili, (Guillermo Fayos 71) Pau Junyent, Christian Rodríguez, (Pol Navarro 56) Gerard Fernández, (Josep 71) Hugo Pavia, (Marc Silva 64) i Carles Arive.

Ara toca el Ribes, l’equip sitgetà juga aquest dissabte al Bosc de Plaça en un partit que es jugarà a partir de les 17 hores. Un Ribes que ocupa el 7è lloc a la taula amb 10 punts, dels 6 partits jugats han guanyat 6, empatant 1 i perdent 3, amb Xavi Garcia a la banqueta l’equip sitgetà perdia la darrera temporada per 2 a 1.