Maneta i tres punts més

L’equip sitgetà que ja guanyava a la primera mitja hora del matx per 2-0 acaba descol·locant al Moja a la represa en un partit totalment letal de la seva línia d’atac

UE Sitges – CF Moja. Iván Jiménez

UE Sitges 5 – CF Moja 0

Segon triomf consecutiu del primer equip del Sitges  en aquest cas davant el Moja, l’equip de Manel Rodríguez, en els dos enfrontaments davant els dos equips penedesenc s’han destapat de cara a barraca fent vuit gols i el millor, jugant un molt bon futbol  sense encaixar cap gol a la seva porteria. Els de Manel Rodríguez  que visitaven el municipal d’Aiguadolç amb baixes significatives es van veure superats per els de Toni Salido que els van fer cinc però van poder ser més.

Edgar Doblas amb un d’aquets gols típics d’aquest bon davanter al minut 14 obria la llauna en uns minuts que el sitges estava jugant força bé i que estava fent recular al Moja, al 24 en un passi magistral d’un Doblas que estava jugant els seus millors minuts amb el Sitges, Alejandro Pascua anotava el segon a la represa, van poder escurçar diferències els altpenedesencs amb xut al travesser en dos minuts amb magnífiques jugades d’atac, primer Geri a passi d’Edgard posava el 3-0 i sent de nou Geri a passi de Pacua que posava el quart  deixant pràcticament vist per sentència el partit, tot i així encara aquest Sitges va trepitjar molta àrea visitant i van poder fer més gols però va ser Alejandro Pascua com a golejador el que feia el cinquè dels sitgetans.

UE Sitges: Lucas Cajes, Álvaro Montesinos, Gerard Rovira (Manu Muñoz 69) Alejandro Sacristán, Over Ramos, (Jota 46) Edgard Doblas, Geri, (Lucas Molina 64) Martí Mañé, (Jaume Font 64) Alejandro Pascua, Dani Midcley, (Meri Coolibaly 64) i Javi Lara.

El Sitges es desplaça aquest proper dissabte al camp del Sant Vicens del Horts on els locals dels tres partits jugats han guanyat dos, perdent un amb la Fundació Atl. Vilafranca per 2 a 5, els del Baix Llobregat son vuitens a la taula amb 7 punts, ja que dels sis partits jugats ha guanyat els dos de casa, empatant un a fora i perdent 3, el partit amb inici a les 19’30 hores serà una altre prova de foc per un Sitges que a la propera jornada li toca descans.