Tres punts de molt mèrit

Dos ‘golarros’ d’Edgard Doblas a la primera part deixa finiquitat pràcticament el partit, els de Sant Vicenç dels Horts jugaven amb un menys des del minut 34

Celebració de l'UE Sitges A. Eix

Sant Vicenç dels Horts 0 – UE Sitges A 2

El Sitges B aconseguia una molt bona victòria jugant un partit molt seriós i disciplinat en un d’aquets camps en que sempre s’ha dit que es guanyen o es perden les lligues, el de Toni Salido i Sergio Alcaraz es van jugar més que tres punts amb un rival molt dur i desajustat, això si jugant des del minut 34  amb un menys, així com amb un joc subterrani no donaven en cap moment el partit per perdut, fent treballar i de que manera a un Sitges conscient de la importància que tenia sumar els punts en la seva darrera jornada abans del seu descans obligatori, així com en un terreny de joc, el de Sant Vicenç dels Horts del tot complicat.

El gol d’Edgard Doblas d’aquest de traca al minut 27 arribava com anell al dit per un Sitges que tenia la possessió de la pilota però que estaven patint els seus jugadors la duresa dels locals, la seva arma per aturar el desequilibri de jugadors com a Jota, Alejandro Pascua o amb el mateix Geri, fruit d’aquesta duresa al minut 34 el local Emep Tchato veu la segona groga deixant als seus en inferioritat numèrica, de nou el golejador Edgard Doblas en una altre jugada en que ho fa tot ell s’inventava un ‘golarro’ el 0 a 2 amb el que s’arribava als descans.

A la represa l’equip sitgetà amb un futbol més de control també va tenir les seves oportunitats per poder ampliar el marcador però també és cert que els de Sant Vicenç dels Horts que continuaven repartint ho van intentar de totes maneres però sense èxit, la nova incorporació del Sitges, Josele, també va gaudir de minuts des del minut 66, demostrant que pot donar molt a aquest Sitges que sumava la tercera victòria consecutiva i tercer partit sense encaixar cap gol.

UE Sitges A: Juan Marcos Nito, Alvaro Montesinos, Gerard Rovira, Sacris, Edgard Doblas, Geri, (Juanele 66) Jota, (Jaume Font 66) Martí Mañé, (Meri Coolibaly 89) Alejandro Pascua, Dani Midcley, (Lucas Molina 89) i Javi Lara.

Al Sitges li toca jornada de descans en aquest cap de setmana, l’equip ja no jugarà fins el 19 de novembre que ho farà al municipal a partir de les 17’15 hores davant el Cabrils.

Mentre que el segon classificat que encara no sap que es perdre, el Cubelles, se la juga a Les Roquetes aquest diumenge davant un Penya Jove nesessitat penúltim classificat amb 4 punts.