Segueixen forts a casa

Un gol per part donen el quart triomf consecutiu al Municipal d’Aiguadolç als d’Alex Villagordo que es situen a dos punts del segon classificat, el Riudebitlles

UE Sitges B – C.E. Torrellenc. Toni Muñoz

UE Sitges B 2 – C.E. Torrellenc 1

El Sitges B continua sumant victòries i el millor practicant un bon futbol ordenat i creatiu i molt forts davant la seva afició que mica a mica va augmentant la seva presència als partits, l’equip que ja controla el tercer lloc a la taula demostrant que encara no ha dit la seva, apuntant que de seguir amb aquest esperit competitiu es pot col·locar com un dels favorits a la lluita final.

No ho posava fàcil el Torrellenc que va arribar patint un petit sotrac amb dues derrotes consecutives i que va tenir les primeres ocasions a l’inici del matx però que poc a poc els d’Alex Villagordo anaven controlant amb un futbol fàcil i de control, anant posant les coses clares a la vegada que arribant amb més perill, en una magnífica jugada de Carles Arive amb una gran assistència de Guillermo Fayos aquet veu l’entrada de Max Gili i li passa i aquest s’inventava un gran gol, el 1-0, amb el que s’anava al descans.

Josep que sortia a la represa, al minut 55, posava el 2-0 i que tal com estava jugant l’equip sitgetà tot feia preveure que  els tres punts pràcticament estaven al sac però sense lligar, la realitat fou un altre, David Plaza Kodro que minuts després veuria la segona groga escurçava diferències al 81, servint l’emoció fins al final però el desenllaç final fou de 2 a 1 del costat d’aquest Sitges que segueix sumant tot els punts a casa.

UE Sitges B: Alex Barrero, Bruno Sastiaga, Pol Navarro, Alex Rodríguez, (Alvaro Fayos 75) Max Gili, (Raul Barneda 75) Pau Junyent, Christian Rodríguez, (Josep 54) Guillermo Fayos, Gerard López, Marc Silva i Carles Arive.

L’equip es desplaça aquest dissabte al camp del Base Espirall, novè a la taula amb 11 punts, dels 8 partits jugats han guanyat 3, empatant 2 i perdent 3, l’equip ve d’empatar al seu camp davant la Atl. Vilanova a dos gols, mentre que el Sitges B suma 17 punts, dels 8 partits jugats ha guanyat 5, Sitges 2 - Can Cartró 1, Sitges 7 - La Pobla de Claramunt 1, Sitges 6 - Badia del Vallès 2, Montbui 1 - Sitges 2,  Sitges 2 - Torrellenc 1, empatant La Granada 2 -Sitges 2, Ribes 0 - Sitges 0, perdent 1 a la primera jornada al camp del Vilanova del Camí per 1-0, el partit davant l’Espirall donarà inici a dos quarts de sis.